| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; Mateja???? Cura ima glas ko musko, I izgleda ko smrt na dopustu... fuuuj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-10-07 Godina: 19
Poruka: 31
![]() | Re: Big Brother 4 Mateja???? Cura ima glas ko musko, I izgleda ko smrt na dopustu... fuuuj
__________________ Imam mana, imam nedostataka, ponekad me poželiš zadaviti, ali moraš priznati... ne možeš bez mene!!!! |
| | |
| | #513 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Big Brother 4 ivana
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #516 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 senka mi baš nije simpatična jer trača jako puno, ali zato ova Mateja.. pa nemrem vjerovat da je cura u kući jedva tjedan dana i da bez grća na licu kaže na nominacijama za Senku kak je glupa i retardirana i da ju ne podnosi. ma ja bi ju zbog takvog komentara odmah izbacila van!! primitivka sirova ružna!!!!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #517 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Valjda je zenska gledala BB prije nego sta je usla. ![]() Iako se slazem da se Mateja pufandrise i Stipe se pufandrise(isti su), a Senka je ionako dobila sta je zasluzila. Vidilo se po slomu zivaca u ispovjedaonici (3 puta ).A slazem se sa Stipom sta se tice Vite , uvlaci se svakome, ali mi je on ispa 30 puta veci idiot jer sere isprid svih i skuplja si poene na racun nje. Mrzim kad se neko dokazuje na slabijima.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #518 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Meni su Senka i njen stari sumnjivi..... tu mi nešto smrdi ![]() btw. jadni Sinjani, koga su pustili da ih predstavlja u BB
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #520 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Big Brother 4 Natjerao sam s da to malo pogledam , i sve što mogu reć je koja je to debilana... To su sve poremećeni ljudi. Radije bi gledao predizbornu kampanju i ivu sanadera nego ove retardere
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:18.

).