| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; Jadan, gledao sam danas tu večeru kako ga je ovaj jebao cijelo veče... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #591 (permalink) |
| charolastra | Re: Big Brother 4 Jadan, gledao sam danas tu večeru kako ga je ovaj jebao cijelo veče ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #593 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Big Brother 4 hrvoje se "upucavao" kreši ![]() imali su stanari večeru sa bivšim stanarom kojeg su proglasili da je za njih bio najgori
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #596 (permalink) | |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Citat:
![]() Kao on je profesionalac, trenira ultimate fight a bori se po seoskim turnirima ![]() Koji su to likovi ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #597 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 strasno.sramota kako ima glupavih ljudi.iz godine u godinu kandidati sve gori ko je uvijet da udjes u kucu nemat pojma o zivotu.sve razmazeno da te bog sacuva nista nezna radit .katastrofa. najbolje se vidi tko su i sta su kad izadju.nitko osim tonke nista pametno nije napravio
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #598 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Big Brother 4 Meni nije jasno kako neki ljudi nisu u stanju složit jednu normalnu rečenicu. Slušam onog krešu jučer i ne vjerujem,mislila sam možda od straha pred hrvojem,ali ne ide mu ni inače. Katastrofa...
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #600 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Ja sam uvjerena da je Kvešo prikriveni topli brat. I da to ni sam sebi ne zeli priznat. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics