| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; ma sto posto.pa ne mže nekome baš tako biti neugodno..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #602 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 cisto preseravanje pa nije covijek gubav ak je gey.ak ti nepase nedruzi se s njim al to mu i reci.nema tamo nitko tri ciste da kazu iskreno tko su i sto su,a hrvoju svaka cast jer je jedini priznao sve o sebi.imam par prijatelja koji su gey i znam da im nebi bilo lako javno to priznati zato hrc svaka cast
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #603 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 ![]() ![]() hrvoje + kvešo
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #604 (permalink) |
| charolastra | Re: Big Brother 4 Majke ti, nemam danas što raditi i ajde da vidim taj bb. I kog kreteni izbace: Matinu i Tessu A ona kuja međeda i kveten kvešo ostanu unutra ![]() Nije da imam nekog favorita ali ovo dvoje su mi ekstra iritantni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #605 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Drago mi je da je kreštava martina izletila al kvešo da je osto ![]() ![]()
| |
| | |
| | #606 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Martina ispala? Ja sam bila 100% sigurna da ce Krešo. Uopce mi nije jasno kako je taj dosa do finala. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #609 (permalink) |
| charolastra | Re: Big Brother 4 Slažem se, i ja mislim da će on dobiti Ali ne bi se čudio da pobjedi netko bzvz, događalo se i čudnijih stvari
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #610 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Mene ne bi uopće čudilo da maja paola osvoji, a moguće je da je i namješeno, a sve je moguće
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:17.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics 

Martina ispala? Ja sam bila 100% sigurna da ce Krešo. Uopce mi nije jasno kako je taj dosa do finala.