Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Mi smo Brođani, najjači smo najjači Sad mogu reć da mi je milijunaš skuhao kavu par ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 23:04   #651 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 4,359
mab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Re: Big Brother 4

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Mi smo Brođani, najjači smo najjači

Sad mogu reć da mi je milijunaš skuhao kavu par puta

sad ćeš ti njemu kuhat
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:08   #652 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Evo vani slave susjedi
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:08   #653 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,356
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Grad gori
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:09   #654 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Bome da. Od konobara u San Marcu do milijunaša. Svaka mu dala. Ove zime u gradu neću ništa uhvatit. Sad će on biti glavni i sve će ga htjeti. OStao sam suh ostao sam suh....
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:10   #655 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Čestitke i vama kao sugrađanima

Blago njegovoj curi
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:15   #656 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Sad će bar čovjek imat uleta od cura. Sa milijunom... auu
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:16   #657 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

da, sponzorke
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:19   #658 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,617
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

i ja se osjećam ponosno... pa ipak je hrvat pobjedio u stranom šou
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:20   #659 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,629
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

sta je završilo to?
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:31   #660 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Iako mi je žao Maje, drago mi je zbog Vedrana.. zaslužio je..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: big, brother

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114