| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother - sve je namještaljka !!! u Kultura i Zabava forumu; priča frend koji je čuo iz nekih kompetentnih izvora da je BB namješten!!! Ove zadnje ... |
| Vidi Rezultate Anketa: BigBrother - je li u pitanju namještaljka?? | |||
| JE DEFINITIVNO! | | 18 | 54.55% |
| NIJE! | | 4 | 12.12% |
| SVE MI VIŠE I VIŠE SMRDI.... | | 11 | 33.33% |
| Glasači: 33. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Big Brother - sve je namještaljka !!! priča frend koji je čuo iz nekih kompetentnih izvora da je BB namješten!!! Ove zadnje nominacije sU dogovorene da Yameisi ne nominira nikog i da zaradi tu kaznu. I meni tu nešto opasno smrdi.
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server Zadnji Uredio Slider : 02-12-06 u 16:47. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother - sve je namještaljka !!! pa ono tel. glasanje...... prevara za budale. moš glasat za kog hoćeš al oni određuju postotak..... tjmjkubžju
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Big Brother - sve je namještaljka !!! Da budem iskren,uopće me ne zanima niti pratim taj Big brother.Ali ne bi bio iznenađen da je sve namješteno !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-10-06 Godina: 21
Poruka: 306
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother - sve je namještaljka !!! ne vjerujem baš da je ovo s yameisy namještaljka...ali npr. čini mi se da je prošla nominacija bila namještena kad su bili ante i danijel jer da je ante ostao bilo bi predosadno i trulo i gledanost bi im pala..isto tako kad su bili zoki i danijel,isto bi bilo trulo...a baš su ono bili postotci- 51%:49% |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.