Mislim da će to na kraju ispasti "prosječna" serija, ko i većine serija snimane u Hrvatskoj. Naravno da ću je pogledat, ne želim govoriti o njoj puno dok je ne pogledam.
Raspravljate o temi Bračne vode - Na hrvatski način u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Uskoro krecu hrvatske bračne vode Nova TV snima hrvatske 'Bračne vode' Kultna serija 'Bračne vode' nakon svjetskog uspjeha i brojnih ...
Mislim da će to na kraju ispasti "prosječna" serija, ko i većine serija snimane u Hrvatskoj. Naravno da ću je pogledat, ne želim govoriti o njoj puno dok je ne pogledam.
Just be yourself and if people don't like you fuck them
Ma mislm da ce bit preforsirano, kolko mogu biti bolji od prejebenog originala... Vjerojatno ce stare fore "reciklirat" i forsirati smjeh... Jedan je al bundy... Jos gore od ovog ce bit hitna 94..vec vidim, propast ce brze nego ona "spektakularna" emisija di kao rekonstruiraju kobne dogadjaje u nevidjenoj tehnici(neznam kako se zove)
I zlatni kavez je samo zatvor!
idiotski, neznamo napraviti ništa svoje pa kopiramo strane serije
"The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work."
Emile Zola
glupost epskih razmjera,uopce je glupo kopirat neku seriju a poznavajuci humor na nasoj televiziji ništa od toga, idiotarija
Giggs... Giggs will tear you apart... again
Ma samo ce mi pokvarit ono malo dobrog sto je ostalo u sjecanju nakon 10000000repriziranja![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Zanima me ko ce glumit Bob Rooneya i ostalu ekipu iz No Ma'am![]()
Čini mi se da će to biti još jedna 7. noć![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
katastrofa