| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Bračne vode - Na hrvatski način u Kultura i Zabava forumu; Bračne vode su su jedne i jedine u originalu...a ja se svaki puta naivno ponadam za nešto naš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bračne vode su su jedne i jedine u originalu...a ja se svaki puta naivno ponadam za nešto naše i uvijek ispadne sranje, pogotovo kad sam vidio ekipu koja glumi....svaka čast svakome, ali zar u hrvatskoj nema kvalitetnijeg lika od Lončara za Al Bundy-a, a ostalima boljeda ne komentiram, mogao bi me netko tužiti Pa čovjek je u našoj maloj klinici bio očajan....kakvo razočarenje.... ![]() ![]() ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bračne vode - Na hrvatski način šta za buda nije bilo nekog boljeg od onog iritantnog malog?
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bračne vode - Na hrvatski način Glumci su mi ok ,,, a kako ce biti vidjet cemo ... Obicno te kopije ne ispadnu dobro ,,, ali mozda se na kraju svi iznenadimo i stvarno bude dobro ,,, tko zna ... ![]() Tesko je unaprijed davati neke ocjene ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: Bračne vode - Na hrvatski način Ne podnosim bilo kakav kopipejst.Što će nam petsto pedest verzija Bračnih voda,Ružne ljepotice,Betty iliti kakogod?Treba nam nešto jedinstveno.
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Bračne vode - Na hrvatski način Kod Lončara bi se mnogi mogli iznenaditi(vidim da ga se napada),jer je riječ o odličnom glumcu koji će Ala odglumit vrhunski,možda i najbolji izbor za tu ulogu! Mila Elegović također-savršen izbor,ko nam kriv što ju većina nas znamo samo kao Irenu Grobnik-mislim da je glumačka postava pogođena i bit će to gledano!
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bračne vode - Na hrvatski način Tako i ja mislim. Glumacka ekipa je savrsena. Loncar bas zraci nekom energijom kao da mu je pun kurac svega, a Mila napanjena fufica koja gleda samo kak ce izvuc neke pare od muza. Isto tako je i sa djecom- odlican izbor. Glumci su fenomenalni ali ipak mislim da se to nece dotic onog pravog crnog humora kakav je u originalu. Cini mi se da ce bit smijesno kao nad lipom 35 ili zauvijek susjedi. Uglavnom potencijal glumaca nece biti iskoristen po meni.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Bračne vode - Na hrvatski način samo,za razliku od navedenih emisija ovdje u startu postoji prednost i interes publike,i ako bude pameti to će bit iskorišteno...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.