šta za buda nije bilo nekog boljeg od onog iritantnog malog?
Raspravljate o temi Bračne vode - Na hrvatski način u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Bračne vode su su jedne i jedine u originalu...a ja se svaki puta naivno ponadam za nešto naše i uvijek ...
....žrtva sam bludnih misli....
šta za buda nije bilo nekog boljeg od onog iritantnog malog?
Giggs... Giggs will tear you apart... again
Glumci su mi ok ,,, a kako ce biti vidjet cemo ...
Obicno te kopije ne ispadnu dobro ,,, ali mozda se na kraju svi iznenadimo i stvarno bude dobro ,,, tko zna ...
Tesko je unaprijed davati neke ocjene ...
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Ne podnosim bilo kakav kopipejst.Što će nam petsto pedest verzija Bračnih voda,Ružne ljepotice,Betty iliti kakogod?Treba nam nešto jedinstveno.
"Budite onakvi kakvi želite izgledati."
(Sokrat)
Riječ "jedinstveno" i hrvatski program jednostavno ne idu zajedno.
I'm not sorry to say we just ran out of give a shit.
Kod Lončara bi se mnogi mogli iznenaditi(vidim da ga se napada),jer je riječ o odličnom glumcu koji će Ala odglumit vrhunski,možda i najbolji izbor za tu ulogu!
Mila Elegović također-savršen izbor,ko nam kriv što ju većina nas znamo samo kao Irenu Grobnik-mislim da je glumačka postava pogođena i bit će to gledano!
What we´ve got here is a failure to communicate!
Tako i ja mislim. Glumacka ekipa je savrsena. Loncar bas zraci nekom energijom kao da mu je pun kurac svega, a Mila napanjena fufica koja gleda samo kak ce izvuc neke pare od muza. Isto tako je i sa djecom- odlican izbor.
Glumci su fenomenalni ali ipak mislim da se to nece dotic onog pravog crnog humora kakav je u originalu. Cini mi se da ce bit smijesno kao nad lipom 35 ili zauvijek susjedi. Uglavnom potencijal glumaca nece biti iskoristen po meni.
samo,za razliku od navedenih emisija ovdje u startu postoji prednost i interes publike,i ako bude pameti to će bit iskorišteno...
What we´ve got here is a failure to communicate!
ovu seriju nesmijem propustiti ,jer glumi jedan najdivniji lik u seriji a to je njihov pas bobtail,, a i sama ga imam doma,i prekrasni su ...obozavam ih