Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Bračne vode - Na hrvatski način u Kultura i Zabava forumu; Bračne vode su su jedne i jedine u originalu...a ja se svaki puta naivno ponadam za nešto naš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-09-08, 15:26   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Bračne vode - Na hrvatski način

Bračne vode su su jedne i jedine u originalu...a ja se svaki puta naivno ponadam za nešto naše i uvijek ispadne sranje, pogotovo kad sam vidio ekipu koja glumi....svaka čast svakome, ali zar u hrvatskoj nema kvalitetnijeg lika od Lončara za Al Bundy-a, a ostalima boljeda ne komentiram, mogao bi me netko tužiti

Pa čovjek je u našoj maloj klinici bio očajan....kakvo razočarenje....
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 15:31   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,629
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi
Re: Bračne vode - Na hrvatski način

šta za buda nije bilo nekog boljeg od onog iritantnog malog?
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 15:33   #23 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Bračne vode - Na hrvatski način

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
šta za buda nije bilo nekog boljeg od onog iritantnog malog?
da, mali je kao sada fora.....
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 19:14   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,616
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Glumci su mi ok ,,, a kako ce biti vidjet cemo ...
Obicno te kopije ne ispadnu dobro ,,, ali mozda se na kraju svi iznenadimo i stvarno bude dobro ,,, tko zna ...

Tesko je unaprijed davati neke ocjene ...
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 23:42   #25 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 273
bloody_filthy se izdvaja iz mase

Ne podnosim bilo kakav kopipejst.Što će nam petsto pedest verzija Bračnih voda,Ružne ljepotice,Betty iliti kakogod?Treba nam nešto jedinstveno.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 01:32   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Riječ "jedinstveno" i hrvatski program jednostavno ne idu zajedno.
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 22:34   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 557
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

Kod Lončara bi se mnogi mogli iznenaditi(vidim da ga se napada),jer je riječ o odličnom glumcu koji će Ala odglumit vrhunski,možda i najbolji izbor za tu ulogu!
Mila Elegović također-savršen izbor,ko nam kriv što ju većina nas znamo samo kao Irenu Grobnik-mislim da je glumačka postava pogođena i bit će to gledano!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 22:55   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-08-07
Godina: 21
Poruka: 487
Radanus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Radanus

Tako i ja mislim. Glumacka ekipa je savrsena. Loncar bas zraci nekom energijom kao da mu je pun kurac svega, a Mila napanjena fufica koja gleda samo kak ce izvuc neke pare od muza. Isto tako je i sa djecom- odlican izbor.

Glumci su fenomenalni ali ipak mislim da se to nece dotic onog pravog crnog humora kakav je u originalu. Cini mi se da ce bit smijesno kao nad lipom 35 ili zauvijek susjedi. Uglavnom potencijal glumaca nece biti iskoristen po meni.
I'm away forever, but I'm feeling better!!!
Radanus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 23:21   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 557
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

samo,za razliku od navedenih emisija ovdje u startu postoji prednost i interes publike,i ako bude pameti to će bit iskorišteno...
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 00:08   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-07-08
Godina: 28
Poruka: 16
mohibj se izdvaja iz mase

ovu seriju nesmijem propustiti ,jer glumi jedan najdivniji lik u seriji a to je njihov pas bobtail,, a i sama ga imam doma,i prekrasni su ...obozavam ih
mohibj je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114