Raspravljate o temi Bračne vode - Na hrvatski način u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: mama kazu ponavljaju epizodu jer smo MI gledatelji to tražili da hahaha...
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Jos jedan u nizu propalih projekata hrv produkcije![]()
I zlatni kavez je samo zatvor!
Ja bi tako volio Sonju nategnuti...uff! Serija je loša ali Sonja je zato dooobra.
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata
Od kad trojica gledatelja predstavljaju MI GLEDATELJI
Pa ljudi su valjda tražili, ne znači ako je vama serija glupa da je cijeloj Hrvatskoj.
Pogledajte samo sapunice koliku su gledanost imale i imaju, a vjerovatno nitko od nas to ne gleda.
Dvije nairitantnije glumice na jednom mjestu... ne hvala.
onaj mali, a kako me iritira
ma odvratno ne zelim niti pokusati gledati taj promasaj. jbt sto ej to ekipa s coca-colinih reklama (jedinih koje nisu valjale)
Fuj patetično :/
Mea virtute me involvo
a ti ne kužiš mnogo stvari jel tako?
ono što je mama napisala je smiješno iz razloga što ne vjerujem da je razlog ponavljanja epizode zahtjev gledatelja nego je nova odlučila to ponoviti zbog premale gledanosti...
išli su se natjecat za gledanost na isti dan kad hrvatska igra protiv engleske...normalno da je većina gledala tekmu, pa sad nova želi da vidimo seriju kad nema ništa drugo na tv-u pa misle da će imat neki uspjeh...
meni je glupa, nekima nije, ali presmiješno je da nova kaže da je to zahtjev gledateljaa razlog je skoro nikakva gledanost
jel ti sad malo jasnije?
p.s. još nisi priznao da si se zajebao oko tekme između njemačke i engleske![]()