| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Celebrity Big Brother u Kultura i Zabava forumu; ne znaš koji je veći peder od pedera!!! svaka čast marini za onu pjesmicu za ciganovića sve same budale... ajme... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother ne znaš koji je veći peder od pedera!!! svaka čast marini za onu pjesmicu za ciganovića ![]() ![]() ![]() sve same budale... ajme ![]()
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 683
![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother meni su opcenito sale na racun homoseksualaca,vjere,nacionalnosti bzvz... jer s tim salama mozes nasmijati uvijek istu publiku,dakle one koji ne podrzavaju ljude koji zive na odredjeni nacin... al' opet drugo je kad se i smijes na taj racun ''dobronamjerno'',a drugo kad to radis iz zlobe... moras procijeniti publiku... nisam gay,al ona pjesmica za nevena je bas jadna i bzvz.. mene je osobno povrijedilo njeno ismijavanje moje vjere... to je sve stvar postovanja i kulture... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Celebrity Big Brother Ma Marina je jadna, sirota, neduhovita (šta je nagore od svega - jer joj je to kao posao) marginalka. Nikad nije bila niti šaljiva niti duhovita niti zabavna i žalim ljude kojima je. Isto vrijedi i za ostatak njene trupe Sve5. Da ne bi bilo zabune, moje postavke o stand-up humoru su takve kakve jesu zbog utjecaja Eddiea Murphyja (koji je pak učio od Richarda Pryora), Robin Williams i nešto Andrew Dice Claya, a ne recimo Nad Lipom 35 i nove Večernje škole. |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother celerbrity, gay parade |
« Corto Maltese
|
zadar teen fest »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.