| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Celebrity Big Brother u Kultura i Zabava forumu; ma ne bi ni ja, ne smeta mi nimalo to što je netko gay ili shemale nego mi je smiješ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| charolastra | Re: Celebrity Big Brother ma ne bi ni ja, ne smeta mi nimalo to što je netko gay ili shemale nego mi je smiješno što bi to trebao biti "celebrity" big brother a u njemu anonimusi i ljudi koji na taj način žele oživjeti ocvale karijere čast iznimkama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #163 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
![]()
__________________ nije život jedna deva | |
| | |
| | #164 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother dobro ajde nemoj sad bit takav ljude treba prihvatiti onakve kakve jesu i ne ih vrijeđat a tvoj je izbor oces li izlazit van s njima al ne vidim u cem je problem? Daj zamisli da tebe tako netko odbacuje iz drustva zbog neke tvoje mane, jer si takav od rodjenja i nemozes se promijenit... Razmisli malo... ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #165 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | ||
| | |
| | #166 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Ciganović ovo ili ono, ali Ciganović je iznimno dobra osoba i kad god mi je treabalo nešto pomogao mi je, kao i j anjemu, a to što on ima silikone i femi je, baš me briga, ali je sto puta većičovjek od nekih heteroi onim latentnih gayeva Citat:
Živjela SAM DUGO SA SHEMALE I TRANSVSTITOM I TO SU VEZE KOJE SU najduže trajale i nadam se da će ih još biti.to je prekrasno i zanimljivije nešto neuobičajenog od klasičnog sexa | |
| | |
| | #170 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
kakve gaY PARADE ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother celerbrity, gay parade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:36.