| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Celebrity Big Brother u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Da li ti imaš potrebu svojim stavom, držanjem, riječima dati nekome do znanja da si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
o čemu ti pričaš,pa zašto bi ima potrebu isticati u društvu da sam ja hetero,iz kojeg bi razloga to šire društvo zanimalo,uostalom mislim da se to lako isčitava ![]() ja ne osuđujem gay populaciju dok god oni to svoju sklonost drže među svoja četri zida ali kad mi serviraju svaku večer te svoje sklonosti na tv-u e onda me se itekako pita jer sam uredan tv pretplatnik i valjda tim imam donekle pravo glasa..tada jebem mater i nevenu i idejnom tvorcu bb gay kuće... | |
| | |
| | #213 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
I ja stvarno ne znam kako oni to serviraju u Bb svoje sklonosti, pa nitko od njih nije rekao da je gay, drpao se s nekim i sl. | |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 272
![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother E ovako seljačine. Prvo kad je počeo ovaj već sad propali projekt RTL-a, zgrozio sam se nad količinom plitkoće u kući. No, ajde sad sa vremenskim odmakom da vam i ja dam moje prebitno mišljenje o CBB, kako ga nazivaju marketinški stručnjaci ErTeEl televizora. Znači.. Sandi Cenov - tip je car. Ono, dimi lulu, koja mu stoji zericu lošije nego šta bi mu stajao recimo cigaršpic, džepni sat i monokl (za čobane, to su vam one cvike šta se u jedno oko nabiju). Ide Sandi svira đitru, recimo situacija, moguća, znači izmišljam ali mogla se dogodit; Ide Danijela u kuhinju, i pita "Di stoji kava" A Sandi već budan, sa pipom u ustima i gitarom, pogleda u Danijelu i kaže "Hej, pa baš ima jedna stvar na mom albumu prigodna...pazi sad..." - Danijela gleda, nije joj jasno jer je tek izašla iz kreveta...Sandi uštimava...lovi G mol i počinje "Kava.....je strava....da mi je jedna kava...oooo...kava......kava je strava......meni treba jedna prava.....kava...jer kava...kava je strava...." Danijela se počeše po glavi okrene i nastavi dalje jer joj je kava prisjela. Znači Cenov, legendo. Salome - on mi je ono...ok je ovo šta folira da je treba ajde, ali šta vama nije bilo pre-stravično, kad bi recimo oni sjedili, i sad već svi mu se obraćaju sa "ona" i onda padne neka fora, šega, vic, a on(a) krene u smijeh...ne mogu ga točno opisat, ali ovako nekako: O-HO-HO-HO-HO-HO. A nije Djeda Mraz. Marina Komedijašica - prvo da kažem, odma sam ju provalio. Tipično ono osoba koja MISLI da ima opravdanje da bude iskompleksirana u toj mjeri da svoje komplekse prebacuje drugima. To je nešto najgore. Nije da se slažem sa Schpitza ekipom u kući, ali njezino loženje na SVAKU njihovu opasku je stvarno too much...ono...kako bi ona sama rekla - get over it. Stalno loži, oće se opravdavat, nesigurna, oni ju krivo pogledaju (ona tako misli) ona odma u diskusiju, plač, njurganje. To je prvo. Drugo, komedija. Pa - i nije mi tako smiješna. Ko prvo, komedija osim svoje forme ima i svoj trenutak. Ne možeš uletit na sprovod sa najboljim stand upom na svijetu jer ti se neće niko smijat, nego će i tebe bacit u jamu. A ono ona se digne i kaže "idem sad bit smješna". E pa ne ide to tako. Fore su joj ono...gledo sam i na YouTube, da ne bi bilo da sam površan...i nije upalilo... Treće, opaske tipa hodanje u vrtu sama sa sobom i pričanje "naciji" - nije kul. Njurganje da nema para - nije kul. Kukanje kako Marko kupuje drugi stan a ona živi ko podstanar - ni to nije kul. Iva Croft - a lijepa je, što jes jes, nebi joj oprostijo, i da, može se i šlepat na Lara Croft look jer to čak i prolazi. Šta više o njoj reć? Pa eto ima super facu, odlično dupe i dobro tijelo, šta više njoj treba? Neven Cigo - na neki čudan način, tip mi je iz dojma da je totalni kreten stvarno...ono...ne mogu ga mrzit. Tip je kul na svoj čudan način. Nije ko Marko, notorna pederčina, nego bar mi na trenutke djeuje ok i smiješan je, jednostavno ko skica neka. Ako tko zna, podsjeća me na onog Hueya iz crtića... Cigo, kul si tip, svaka čast. Marko Čmarko - taj tip je stvarno, stvarno na misiji, čak bi reko životnoj, da pobere negdje ortodoksne batine. Znači slijepa ulica, batinjanje i to. Jer ja nemam ništa protiv ako tip zna sparit majicu i gaće nekome. Nemam ništa protiv ako tip zna našminkat žensku. Pa neka zna. Stvarno me nije to briga. Ali kad netko onako koluta okicama, rasteže govor, lamata dlanovima i generalno daje do znanja "hej pogledajte me ja sam pederčić i nije me sram, hi hi hi" e onda stvarno mi ide na živce. A priče kao "joj moram kupit drugi stan" i te šeme nek ne prodaje jer to šta mu starci kupuju sve šta ima a on svoje honorare troši na krpice ne znači da je samostalan. On me baš nervira u toj kući, skroz. Ivica Diplomata - glumac, i to ono najprozirnije vrste. Kao "sa svima sam dobar", "smirujem situaciju", i to, ja sam ovdje kao mnogo pametan i jako mudar i ja se neću posvađat sa nikim a srat ću po svima diskretno. E takvi me najviše fasciniraju, kako ih nitko nikad ne provali. Danijela - ma ona je već pokazala kakva je kraljica u Dvornikovima. Nema se šta o njoj reć osim da možda i nije trebala trošit svoje vrijeme na ovu kuću seljana, mogla je ić u Split, na Brač, ili Dinu doma sparićat spizu. Jer stvarno sa ovim mungosima boravit, mislim da više nego dobro kuži ko je kakav, a ne možeš baš bit direktan, javna ličnost na TVu, treba se pazit... Živio Big Brader mader faker.
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 272
![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Jesam reko šta loše za Nevena? Ne. Marko ako je tebi super, ok, boli-me-kurac, nisam reko da nikom nije, meni nije, meni je prenemagačna pederčićina. Nemam riječi za njega. Tip ide u pratnji na WC. O takvim "muškima" nemogu trošit riječi više od ovoliko. A tebi on može bit najsuperiji na svijetu.
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #217 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
| |
| | |
| | #218 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Celebrity Big Brother Citat:
![]() ![]()
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote | |
| | |
| | #220 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Čujem da se gasi BB zbog loše gledanosti. Nisam ga ni gledao pa me uopće boli ona stvar, zgadio mi se kada sam vidio salomea u kupaćem... ![]() Sve su to likovi iz crtića...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother celerbrity, gay parade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.