| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Celebrity Big Brother u Kultura i Zabava forumu; istina, gase se... : a na RTL-u kažu da je zbog toga jer ih žele pustiti za uskrs kući... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #225 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,387
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Pa ti si očito taman onaj materijal koji je nedostajao da se forma "celebriti" big bradera zadovolji........ ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #228 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
niko nije reka al se to isčitava iz svakog njegovog (cigo) pokreta.. ima jedan tu susid često je pijan,šara okolo cik-cak po cesti,nije mi ni on nikad reka "da ja sam pijana i kroner" al neke stvari se vide i iz F-16 u brišućem letu.. ![]() ja mislim da onaj show nije ima u staru smisla jer hrvati kao cijelina su dosta konzervativni narod a to šta se servira na bb je sve a nije konzervativno,otud i pad gledanosti i gašenje projekta ![]() | |
| | |
| | #230 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Pa hoće li bit pobjednik??? Ja bih dala Danijeli, ona je legenda, i Salome mi je bila favorit, jer ima duha ko svi oni skupa... Marine mi je žao previše su je stisnuli, ali je ok cura... Iva, Neven i Marko su se poprilično snizili u mojim okicama... Ivica, pa glumi, istina, ali se drži nekako... Ajmo favorite za pobjednika, eventualnog (ako nisu i ta sredstva dali u ''humanitarne'' svrhe)... Ali je ovo sramotno za RTL, definitivno... |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother celerbrity, gay parade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

: