| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Celebrity Big Brother u Kultura i Zabava forumu; moji favoriti su cigo i marina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #233 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Negdi sam pročitao da sele na farmu, da su im tamo več počeli pripremati štalu... ![]() A sada ozbiljno...zar netko ovo prati????
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #235 (permalink) | |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
Ima likova koji to prate.. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #236 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother dođe Crnogorac u disko i počne se upucavati Salome... završe tako oni u krevetu i guzi nju crnogorac.. guzi,guzi pa ju primi za međunožje i osjeti karu. i kaže: Ih, mala , pa ja te probi....
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #237 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother celerbrity, gay parade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |