| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Celebrity Big Brother u Kultura i Zabava forumu; Jel zna ko jel ima live web streaming?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Citat:
Salome je prekrasna..i MOJ JE FAVORIT ![]() Citat:
![]() A koji ćelavi kreten, transvestit?=
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 643
![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother salome je transvestit ![]() Salome je rođena kao Nenad Ćuća-Žentil. Iako je njezina mama željela još jednu djevojčicu, dobila je dječaka pa mu je, kaže, tako dala ime Nenad. No najpoznatijem hrvatskom transseksualcu, koji živi u Sloveniji, žene su oduvijek bile bliže pa je nakon srednje škole napustila rodni otok i već 20 godina, s povremenim prekidima, živi u Ljubljani i bavi se imitiranjem svjetski poznatih pjevača, a u posljednje vrijeme bacila se i u izvođenje vlastitih pjesama. Salome je prije operacije grudi i lica odslužila i vojni rok, a tada nitko nije primijetio da je "drugačija". Kao dijete uvijek je maštala o poslu plesačice, pjevačice, manekenke, frizerke ili bilo čega vezanog uz "ženski" posao, ali to nije bilo ostvarljivo jer je bila muško. Dok jednog dana nije ugledala na TV-u Boy Georgea. Nakon što joj je brat rekao da je Boy George muškarac, vidjela je da se i njezini snovi mogu ostvariti. Tako je odlučila postati ženom, a ime si je dala po poznatoj priči iz Biblije. Životni uzor su joj Madonna i Severina, jer su, kaže jake žene.
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Ma ovaj mali Grubinic je OK, cini mi se, mada daleko da bih mogla sa njim razmjenjivat novogodisnje cestitke, ali nije on jadan kriv sto je takav... Neven mi jako lose izgleda, stvarno se uporopastio naprosto (mada nisam veliki protivnik operacijice tu i tamo) Ona komicarka je sva simpa, stvarno jeste... Dvornikica mi je malo smusena, medju njima nacifrancima... Salome mi je zakon, ali vidjet cete da je ona/on/ono totalno inteligentan, samo sto ima tu sklonost, i bez obzira sta mislili o tome, veliko je to da je Ono uspjelo napraviti od sebe nekoga popularnom toliko, a ustvari je u pitanju vrsta genetke devijacije, uh sto izvali ja sad naziv... valjda se moze tako reci, i nadam se da me Irm nece brze bolje ispravit... hehehe... IVA je BOMBA, ali stvarno, fenomenalna... nema se sta za reci tu puno!!! Sandi je truba, poodavno... Onaj novinar, ma ok ajde, eto ti nagrada za one silna utegnuca od stajlinga, kvarcanja, poziranja, ajde sine i ti malo medju poznate, tako mi izgleda njegov ulazak... I da, gledat cu, bit ce dobro 100%, ako nista da se iscudjavam koliko sam ja ''nenjegovana'', (a ja znam da sam cak i previse, u nekim momentima), ali njima ne mogu ''vode dodat''... Eto, sad hocu rep za ovoliki post, hahaha, salim se... |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Marko je dobar i drag dečko. Jako Kreativna osoba i ne vidim zašto bi bio spodoba. Svašta! Citat:
Citat:
Toliko na netu uma o transexualcima, a nitko ne čita nego samo priča bez veze
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Gledala sinoc dio. Bzvz, nikakva ekipa. Bilo bi bolje da je Dino isa umisto zene. Otkad mu je zena to poznata? To je tako kad napravis emisiju u zadnji cas za inat Novoj, kad bi se te dvi emisije spojile u jednu mozda bi imali emisiju koja donekle nesto vridi. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celebrity Big Brother Mene zanima tko ce prvi okinuti Salome? Cigo ili ovaj drugi? Oćemo neku kladu bacit? ![]() ps: i nadam se da ce Sandi probat okinut Dvornikicu, brijem da bi mu i dala. Jerkovicku je frka to jer zna da bi ostala bez mufa čim bi izasla vanka jer decki iz Dubrave brijem da ne zele bas dijeliti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother celerbrity, gay parade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:00.