Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Celebrity Big Brother u Kultura i Zabava forumu; Jel zna ko jel ima live web streaming?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-03-08, 08:37   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-03-08
Godina: 16
Poruka: 56
DarkRyZ se izdvaja iz mase
Re: Celebrity Big Brother

Jel zna ko jel ima live web streaming?
DarkRyZ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 09:04   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,910
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Isto sranje ko i obicni,necu gledat
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 10:50   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
Evo i to je pocelo šibajte slike komentare i ostalo

ja cu bacit komentar sad upravo gledah
Salome hellou majko moja

Salome je prekrasna..i MOJ JE FAVORIT

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Evo baš prebacio

Majko mila, koja grupa ocvalih "zvijezda" i totalnih anonimusa koji briju da su netko

Nisam baš pratio tko je sve tamo ali na prvi pogled nijedna normalna osoba
Normalan/a-A ŠTO JE TO
Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
i tko je tu “celebrity”?
onaj ćelavi, antipatični, pederski, kreten transvestit??
kuda ovaj svijet ide
A koji ćelavi kreten, transvestit?=

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 10:51   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,298
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke

A koji ćelavi kreten, transvestit?=
ova spodoba
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 11:08   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 20
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

salome je transvestit

Salome je rođena kao Nenad Ćuća-Žentil. Iako je njezina mama željela još jednu djevojčicu, dobila je dječaka pa mu je, kaže, tako dala ime Nenad. No najpoznatijem hrvatskom transseksualcu, koji živi u Sloveniji, žene su oduvijek bile bliže pa je nakon srednje škole napustila rodni otok i već 20 godina, s povremenim prekidima, živi u Ljubljani i bavi se imitiranjem svjetski poznatih pjevača, a u posljednje vrijeme bacila se i u izvođenje vlastitih pjesama. Salome je prije operacije grudi i lica odslužila i vojni rok, a tada nitko nije primijetio da je "drugačija". Kao dijete uvijek je maštala o poslu plesačice, pjevačice, manekenke, frizerke ili bilo čega vezanog uz "ženski" posao, ali to nije bilo ostvarljivo jer je bila muško. Dok jednog dana nije ugledala na TV-u Boy Georgea. Nakon što joj je brat rekao da je Boy George muškarac, vidjela je da se i njezini snovi mogu ostvariti. Tako je odlučila postati ženom, a ime si je dala po poznatoj priči iz Biblije. Životni uzor su joj Madonna i Severina, jer su, kaže jake žene.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 11:13   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ma ovaj mali Grubinic je OK, cini mi se, mada daleko da bih mogla sa njim razmjenjivat novogodisnje cestitke, ali nije on jadan kriv sto je takav...
Neven mi jako lose izgleda, stvarno se uporopastio naprosto (mada nisam veliki protivnik operacijice tu i tamo)
Ona komicarka je sva simpa, stvarno jeste...
Dvornikica mi je malo smusena, medju njima nacifrancima...
Salome mi je zakon, ali vidjet cete da je ona/on/ono totalno inteligentan, samo sto ima tu sklonost, i bez obzira sta mislili o tome, veliko je to da je Ono uspjelo napraviti od sebe nekoga popularnom toliko, a ustvari je u pitanju vrsta genetke devijacije, uh sto izvali ja sad naziv... valjda se moze tako reci, i nadam se da me Irm nece brze bolje ispravit... hehehe...
IVA je BOMBA, ali stvarno, fenomenalna... nema se sta za reci tu puno!!!
Sandi je truba, poodavno...
Onaj novinar, ma ok ajde, eto ti nagrada za one silna utegnuca od stajlinga, kvarcanja, poziranja, ajde sine i ti malo medju poznate, tako mi izgleda njegov ulazak...
I da, gledat cu, bit ce dobro 100%, ako nista da se iscudjavam koliko sam ja ''nenjegovana'', (a ja znam da sam cak i previse, u nekim momentima), ali njima ne mogu ''vode dodat''...
Eto, sad hocu rep za ovoliki post, hahaha, salim se...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 12:16   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,034
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Dajte samo slike one ive, ona bar normalno izgleda ak nis drugo
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 12:47   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
ova spodoba

Marko je dobar i drag dečko. Jako Kreativna osoba i ne vidim zašto bi bio spodoba. Svašta!
Citat:
Pravi autor: W4R10CK Pogledaj Poruke
salome je transvestit

Salome je rođena kao Nenad Ćuća-Žentil. Iako je njezina mama željela još jednu djevojčicu, dobila je dječaka pa mu je, kaže, tako dala ime Nenad. No najpoznatijem hrvatskom transseksualcu, koji živi u Sloveniji, žene su oduvijek bile bliže pa je nakon srednje škole napustila rodni otok i već 20 godina, s povremenim prekidima, živi u Ljubljani i bavi se imitiranjem svjetski poznatih pjevača, a u posljednje vrijeme bacila se i u izvođenje vlastitih pjesama. Salome je prije operacije grudi i lica odslužila i vojni rok, a tada nitko nije primijetio da je "drugačija". Kao dijete uvijek je maštala o poslu plesačice, pjevačice, manekenke, frizerke ili bilo čega vezanog uz "ženski" posao, ali to nije bilo ostvarljivo jer je bila muško. Dok jednog dana nije ugledala na TV-u Boy Georgea. Nakon što joj je brat rekao da je Boy George muškarac, vidjela je da se i njezini snovi mogu ostvariti. Tako je odlučila postati ženom, a ime si je dala po poznatoj priči iz Biblije. Životni uzor su joj Madonna i Severina, jer su, kaže jake žene.
Prvo se informiraj , a onda komentiraj. Salome nije transvestit, već transexualac, odnosno shemale.

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Ma ovaj mali Grubinic je OK, cini mi se, mada daleko da bih mogla sa njim razmjenjivat novogodisnje cestitke, ali nije on jadan kriv sto je takav...
Neven mi jako lose izgleda, stvarno se uporopastio naprosto (mada nisam veliki protivnik operacijice tu i tamo)
Ona komicarka je sva simpa, stvarno jeste...
Dvornikica mi je malo smusena, medju njima nacifrancima...
Salome mi je zakon, ali vidjet cete da je ona/on/ono totalno inteligentan, samo sto ima tu sklonost, i bez obzira sta mislili o tome, veliko je to da je Ono uspjelo napraviti od sebe nekoga popularnom toliko, a ustvari je u pitanju vrsta genetke devijacije, uh sto izvali ja sad naziv... valjda se moze tako reci, i nadam se da me Irm nece brze bolje ispravit... hehehe...
IVA je BOMBA, ali stvarno, fenomenalna... nema se sta za reci tu puno!!!
Sandi je truba, poodavno...
Onaj novinar, ma ok ajde, eto ti nagrada za one silna utegnuca od stajlinga, kvarcanja, poziranja, ajde sine i ti malo medju poznate, tako mi izgleda njegov ulazak...
I da, gledat cu, bit ce dobro 100%, ako nista da se iscudjavam koliko sam ja ''nenjegovana'', (a ja znam da sam cak i previse, u nekim momentima), ali njima ne mogu ''vode dodat''...
Eto, sad hocu rep za ovoliki post, hahaha, salim se...
Salome nije ono, nego ona-shemale i nema nikakvu sklonost.

Toliko na netu uma o transexualcima, a nitko ne čita nego samo priča bez veze

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 12:56   #29 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,281
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Gledala sinoc dio. Bzvz, nikakva ekipa. Bilo bi bolje da je Dino isa umisto zene. Otkad mu je zena to poznata? To je tako kad napravis emisiju u zadnji cas za inat Novoj, kad bi se te dvi emisije spojile u jednu mozda bi imali emisiju koja donekle nesto vridi.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 12:57   #30 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,070
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Mene zanima tko ce prvi okinuti Salome? Cigo ili ovaj drugi?
Oćemo neku kladu bacit?
ps: i nadam se da ce Sandi probat okinut Dvornikicu, brijem da bi mu i dala. Jerkovicku je frka to jer zna da bi ostala bez mufa čim bi izasla vanka jer decki iz Dubrave brijem da ne zele bas dijeliti
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: big brother celerbrity, gay parade

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114