Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

"čenđanje"

Raspravljate o temi "čenđanje" u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Hrvatska televizija ovih je dana s RTL-om postigla dogovor prema kojemu će za polovicu prijenosa utakmica Svjetskog prvenstva u rukometu ...

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    15 times

"čenđanje"

Hrvatska televizija ovih je dana s RTL-om postigla dogovor prema kojemu će za polovicu prijenosa utakmica Svjetskog prvenstva u rukometu 2009. ovoj komercijalnoj televiziji ustupiti cijelu novu sezonu svoje najgledanije serije dr. Housea te dodatno platiti iznos od približno pola milijuna eura. Usto, HTV će otkupiti paket neatraktivnih filmova koje RTL ne želi prikazati.
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

Uvaženi forumas Avatar od korisnika cocopuff
    Datum registracije
    02-01-08
    Poruka
    517
    Liked
    0 times

Re: "čenđanje"

tak mi svejedno na kojem cu programu gledat. znam da cu gledati i jedno i drugo...
    u biti sad si bas razmisljam ,tko zna kojeg ce komentatora staviti na rtl-u?!hm...
    jer meni pase kak to rade na hrt-u,cak mi i onaj miki simpatican...
    a valjda cu nest od prvenstva gledati i uzivo

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Una_Bomber
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    31
    Poruka
    581
    Liked
    0 times

Ma katastrofa vec vidim, house koji traje odoka sat vremena, trajat ce 2h sada
    I zlatni kavez je samo zatvor!

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    344 times

RTL je otkupom prava na prijenos SP-a došao u povlašteni položaj. Sada želi naplatiti uložena sredstva i mislim da će u tome uspjeti.
    Oni jednostavno nemaju dovoljno ni ljudskih ni tehničkih resursa da to kvalitetno odrade. Za vrijeme trajanja prvenstva morali bi izbaciti s programa puno svojih emisija koje im donose zaradu jer oni nemaju neki "drugi program" samo za sport.

HTV ne može dopustiti da ostane po strani kad je u pitanju jedan ovako važan događaj i to u našoj zemlji.
    Uplela se tu sigurno i visoka politika jer je HTV tu vrlo jak.

Dobit će i oni dio svog kolača ali vjerojatno one manje ukusne komade koje će papreno platiti.

Biznis ko i svaki drugi, samo se nadam da mi kao gledatelji nećemo biti uskraćeni više nego inače.

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    344 times

Za rukomet 500.000 eura i ‘Dr. House’ - Jutarnji.hr
    Državna će televizija od RTL-a dobiti polovicu prijenosa Svjetskog rukometnog prvenstva u zamjenu za najpopularniju stranu seriju i pola milijuna eura

ZAGREB - Hrvatska televizija ovih je dana s RTL-om postigla dogovor prema kojemu će za polovicu prijenosa utakmica Svjetskog prvenstva u rukometu 2009. ovoj komercijalnoj televiziji ustupiti cijelu novu sezonu svoje najgledanije serije dr. Housea te dodatno platiti iznos od približno pola milijuna eura. Usto, HTV će otkupiti paket neatraktivnih filmova koje RTL ne želi prikazati.

Ugovor nije potpisan

Dogovor između dviju TV kuća je postignut, ali ugovor još nije potpisan.

Ovu informaciju neslužbeno nam je potvrdilo nekoliko izvora uključenih u pregovore dviju televizija. Ukoliko se ovakav dogovor zaista i ostvari, on će predstavljati najveći, ali ujedno i svakako najneobičniji, “deal” komercijalne i nacionalne televizije u nas. Iako još uvijek nije jasno koja će televizija prenositi koju utakmicu, navodno je usuglašeno da će HTV dobiti polufinale ako u njemu bude igrala reprezentacija Hrvatske, a RTL finale, bez obzira na to koje ga momčadi izbore.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

to bi značilo da ćemo te neatraktivne filmove IONAKO pogledati al će ih HRT lakše uklopiti u svoj neatraktivan program
    Bolje desnica nego prknenica!

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Steta, nije isto gledati Housea na HRT-u i na RTL-u.. Na RTL-u mi odmah dobije neki re-run miris.. Steta.
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

torrentz will work now

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

šteta da za house-a nema titlova na hrvatskom ... inače bi torrenti radili
    Bolje desnica nego prknenica!

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ma i draze mi je gledat na engleskom... ovako vise slusam nego citam tako da opet super a uostalom sve je bolje od 15minutnih reklama tokom kojih zaboravis sto si gleda ili krenes gledat nesto drugo pa propustis...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku