pa nema bas ni tenisa previse.
uglavnom,da.
evo npr. sutra je finale svjetskog prvenstva u hokeju a cak ni u vijestima(sportu) ja nisam vidio da se spominje.
Raspravljate o temi Dali ima premalo drugih sportova na TV ? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Sto vi mislite dali ima premalo drugih sportova na nasim lokalnim ili na HRT osim nogometa, rukometa, tenisa i formule?...
pa nema bas ni tenisa previse.
uglavnom,da.
evo npr. sutra je finale svjetskog prvenstva u hokeju a cak ni u vijestima(sportu) ja nisam vidio da se spominje.
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!
ima brate kolko oces premalo....od auto-moto sporta do banakalija tipa curling i bocanje dedica...
ja isto mislim da ima malo drugih sporotva...
pogotovo "malih sportova" koji su opcenito nezanimljivi ljudima...
ljudi imaju misljenje, zas bi gledali kuglanje, plivanje, skokove u vodu, gimnastiku, stolni tenis... to nisu zabavni sportovi, ne privlace ni publiku ni sponzore...
al nekima se takvi sportovi bas svidjaju i bili bi zadovoljni kad bi ih mogli nekad pogledati na tv-u
mama jednog curetka
Ja bi vise snookera na televiziji, sad kad je bio ovaj turnir, max tv mi je stalno bio na 20![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.