| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Danas u 21:30 Nova Tv emisija Provjereno u Kultura i Zabava forumu; U gore navedenom vremenu pogledajte Bitcharku na novoj ako neko moze neka snimi i stavi na jubito pa na forum ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Danas u 21:30 Nova Tv emisija Provjereno Ja bum gledal na teveju ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Danas u 21:30 Nova Tv emisija Provjereno Ja nisam snimio al sam gledal ![]() Jel ona bila u reportaži o nekakvoj muslimanki ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Danas u 21:30 Nova Tv emisija Provjereno Ja sam gledao al nisam snimio. Treba cestitat gazdarici rodila se nova televiziska zvijezda da bila je nareportazi o muslimanki! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Danas u 21:30 Nova Tv emisija Provjereno Pa ok je bilo...baš je kamera voli ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 2130, danas, emisija, nova, provjereno |
« Big Brother 3
|
B.Susec!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

Bitcharku na novoj