ma nema do šeme![]()
Raspravljate o temi Digitalna TV u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; za neznalice poput mene: uz napomenu da ovdje gdje pise dvb-t antena moze biti bilo koja antena....
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
ma nema do šeme![]()
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
ne postoje receiveri za 75kn...najjeftiniji je negdje oko 150-200kn
koji kupiti...veze nemam
dakle umjesto dosadašnjeg analognog emitiranja prelazimo na digitalno
ništa se ne pretvara, novi odašiljači šalju novi digitalni signal a kako naši stari televizori nemaju digitalne tunere moramo spojiti vanjski takozvani dvb tuner ili receiver
antena ostaje stara riblja kost mada postoje i uhf antene ali to je većinom nepotrebno
ako kupite novi tv sa tunerom ne trebate vanjski receiver
bon vrijedi i za novi tv koliko sam shvatio
ostatak odgovora pogledajte u slici i zvuku na vladinim stranicama: Digitalna televizija / Aktualne teme / Aktualne teme i projekti / Vlada Republike Hrvatske - sluĹľbeni web portal
inače je svejedno koji receiver, pogledajte NB 4001T - USB, ima zanimljive opcije a košta kao i ostali![]()
a što je s kabelskom![]()
netreba nikakva posebna "digitalna" antena
ako imaš kablelsku onda će ti vjerojatno oni ponuditi da pređeš na njihov digitalni paket pa ti netrebaju nikakvi posebni reciveri jer ćeš dobiti njihov
moji primjeri:
doma sam imao prije b-netov obični analogni paket kabelskih programa i prešao sam na digitalni i dobio njihov reciver i to je to
u vikendici sam preko obične riblje kosti prije primao analogni signal, kupio sam digitalni reciver za 200-ak kn i u njega normalno spojio tu istu antenu i sad gledam digitalne programe
Zadnji Uredio Joks : 26-10-09 u 20:44
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
da, a razlika je 20-30 kn
pošto mi nema signala snimim film na stick i koristim ga kao dvd player![]()