vidi ih, moja 2 "omiljena" voditeljaako i budem gledao to ce biti zbog Ive i Barbare
![]()
Raspravljate o temi Dora 2007 u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Opatija: DORA 2007., prijenos 2.polufinalne večeri HTV1 02.03.2007. 20:10 I večeras, na drugoj polufinalnoj večeri Dore, bit će izvedeno 16 ...
Zadnji Uredio daidza : 02-03-07 u 18:16
vidi ih, moja 2 "omiljena" voditeljaako i budem gledao to ce biti zbog Ive i Barbare
![]()
[sigpic][/sigpic]
Nikoni Pišek je u "greeen roomu"!
Od svega ovoga najviše se radujem starom majstoru Kemalu![]()
What we´ve got here is a failure to communicate!
Mislim da drugog razloga, osim gledati i nema... Isključiš zvuk i gledaš, nadaš se da će nekoj pjevačici ili voditeljici nešto ispasti...
Jer ove pjesmice... Jučer sam se tako nasmijao...Svi se natječu tko će goru i smiješniju izmisliti.
Svaka ćast na lijepoj obleki što nose (no, i tu ima smijeha), ali što mi ne ide u uho, ne ide mi. Imam puno tolerancije za svakakvu muziku no u zadnjih par Dora se možeš samo smijati svemu tome.
Ti, dok se nas par najde pri kleti, nakon 12 litri gemišta, da čujete kakve "Ti u svijet si otišla, u tamnoj noći mene ostavila..." smislimo. Tekst i aranžman su gotovi za 17 minuta. Plus još acordi od ovog što zna gitaru svirati.
I pjesma je dalko bolja od bilo koje na Dori...![]()
kvaliteta glazbe na dorama eksponencijalno pada zadnjih godina, pjesme su katastrofa do katastrofe
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Užas... nikad nisam gledo ovako lošu Doru
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Katastrofa zadnjih par godina... dok ne dođe netko ''orginalan'' ostat ce ovako
JA MISLIM DA JE RASPASHOW NAJBOLJI!!!Nemogu vjerovat da nisu prošli!!!!
Eurosong je bullshit
Dora je bullshit
Ono što se danas smatra hrvatskom zabavnom glazbom je bullshit
sve to skupa je jedan veeeliki bullshit![]()