| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Dora 2007 u Kultura i Zabava forumu; Opatija: DORA 2007., prijenos 2.polufinalne večeri HTV1 02.03.2007. 20:10 I večeras, na drugoj polufinalnoj večeri Dore, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Dora 2007 Opatija: DORA 2007., prijenos 2.polufinalne večeri HTV1 02.03.2007. 20:10 I večeras, na drugoj polufinalnoj večeri Dore, bit će izvedeno 16 skladbi, od kojih će 8 najbolje plasiranih, po ocjeni stručnog žirija i televizijskih gledatelja, biti izvedeno u finalu. U show programu nastupit će Vanna. 1. TI SI TU Glazba i tekst: Dean Bakić Aranžman: Emir Grozdanić Izvođač: BARBARA MUNJAS 2. BIO BIH SAMO NJEN Glazba i tekst: Ivan Škunca Aranžman: Raspashow Izvođači: RASPASHOW 3. JEDINO MOJE Glazba: S. Pasarić i Žanamari Tekst: Žanamari Aranžman: S. Pasarić Izvođač: ŽANAMARI 4. POLJUBI ME Glazba: Franjo Valentić Tekst: Faruk Buljubašić Fayo Aranžman: Ante Pecotić i Emir Mehić Izvođač: KEMAL MONTENO 5. VOLIM JA Glazba, tekst i aranžman: Miroslav Evačić Izvođač: LIVIO MOROSIN i MIROSLAV EVAČIĆ 6. NEKA BUDE ZAUVIJEK Glazba: Petra Crnetić Tekst: Antonija Šola Aranžman: Albert Koler Izvođač: ANTONIJA ŠOLA 7. TI SI MOJ Glazba: Željko Pavlin Tekst: Anita Kolovrat Đuzel Aranžman: Paul Lomax i Torsten Stenzel Izvođač: NESS 8. NEMA ŠANSE ŠEĆERU Glazba: Mladen Burnać Stihovi: Faruk Buljubašić Fayo Aranžman: Tihomir Preradović Izvođači: TRIO FANTASTICUS (Ivanka Boljkovac, Davorin Bogović i Mladen Burnać) 9. LJUBAVNA PRIČA Glazba i tekst: Valentina Bralo Aranžman: Milo Ostović Izvođač: VALENTINA BRALO 10. MOJ SVIJET Glazba: Andrej Baša Aranžman: Andrej Baša Tekst: Robert Pilepić Izvođač: DANIJELA PINTARIĆ 11. TRAŽIT ĆU TE Glazba: Marko Tomasović Tekst: Mario Šimunović Aranžman: Aleksandar Valenčić Izvođač: SABRINA 12. NEMAM Glazba: Tonči Huljić Tekst: Vjekoslava Huljić Aranžman: Remi Kazinoti Izvođač: JELENA ROZGA 13. ŠTO JE TO LJUDIMA Glazba: Denis Kraljević i Alen Brentini Tekst: Denis Kraljević Aranžman: Ivan Pešut Izvođač: BRENTINI 14. TATA Glazba, tekst i aranžman: Robert Funčić Izvođač: TINA VUKOV 15. ŠLAGER PJEVAČ Glazba, tekst i aranžman: Žužul, Tocilj, Tomić Izvođači: THE SICK SWING ORCHESTRA 16. TEATAR Glazba: Ines Prajo Tekst: A. Kunštek Aranžman: Tihomir Preradović Izvođači: ANJA ŠOVAGOVIĆ & GALIANO PAHOR Trajanje: 125 min. Voditelj: Duško Ćurlić, Mirko Fodor, Barbara Štrbac i Iva Jerković Scenarij: Alen Đurica Redatelj: Tihomir Žarn Scenografija: Dragutin Broz Urednik: Tomislav Štengl Producent: Rajko Pavlović Urednik Zabavnog programa: Aleksandar Kostadinov Zadnji Uredio daidza : 02-03-07 u 18:16. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 26
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dora 2007 Mislim da drugog razloga, osim gledati i nema... Isključiš zvuk i gledaš, nadaš se da će nekoj pjevačici ili voditeljici nešto ispasti... Jer ove pjesmice... Jučer sam se tako nasmijao... Svi se natječu tko će goru i smiješniju izmisliti.Svaka ćast na lijepoj obleki što nose (no, i tu ima smijeha), ali što mi ne ide u uho, ne ide mi. Imam puno tolerancije za svakakvu muziku no u zadnjih par Dora se možeš samo smijati svemu tome. Ti, dok se nas par najde pri kleti, nakon 12 litri gemišta, da čujete kakve "Ti u svijet si otišla, u tamnoj noći mene ostavila..." smislimo. Tekst i aranžman su gotovi za 17 minuta. Plus još acordi od ovog što zna gitaru svirati. ![]() I pjesma je dalko bolja od bilo koje na Dori... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, dora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

ako i budem gledao to ce biti zbog Ive i Barbare 

Svi se natječu tko će goru i smiješniju izmisliti.