| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi El Toro i Pančo u Kultura i Zabava forumu; fakat mi nije jasno zašto ne puštaju više ovakvih crtića, a ne ona japanska sranja u kojima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 3
![]() | El Toro i Pančo fakat mi nije jasno zašto ne puštaju više ovakvih crtića, a ne ona japanska sranja u kojima su likovim oči veličine dupeta ... toro i pančo su bas zakon! moj-video.com - EL TORO I PANČO 6 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EL TORO I PANČO Ajmeeeee obožavala sam ih...i snorkijevce i štrumpfove i blufonce i bipsiće...TO SU BILI CRTIĆI!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EL TORO I PANČO Da! To su bili crtići! Danas samo neke bubice, bobice, jugiji... Ja to ništ' ne razmem! ![]() A i bezvezni da bezvezni ne mogu biti! Blufonci, bipsići, Toro i Panču i još mnogo njih, koje sam gledao kao mali su legendarni! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: EL TORO I PANČO Joj kad se sjetim Štrumpfova, Tora i Panča. Blufonci su legendarni, gledao sam ih sa 5 godina. (znam kako su izgledali likovi, ali na žalost sjećam se samo jednog imena -Limeni) Da ne zaboravim Sandokana - onog ludog tigra. Lolek i bolek, profesor Baltazar... Mrzim glupe japanske crtiće. Ne podnosim likove s ogromnim očim. Odvratni su. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: EL TORO I PANČO Slažem se, i ja mrzim japansko smeće. Ono, kad je statična slika, a samo usta se miču dok priča. I ogromne oči, lica s nekom kvačicom mjesto nosa... A svi ste zaboravili leteće medvjediće? Oni su mi uz ove žabe, onu plavu trkaću zmiju, blufonce i štrumpfove bili naj..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: EL TORO I PANČO Da... to su bili crtići... ova današnja sranja mi idu nakurac...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: EL TORO I PANČO Ja one stare štrumpfove znam napamet kad će koji štrumpf šta reć ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: panco, toro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.