Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi El Toro i Pančo u Kultura i Zabava forumu; fakat mi nije jasno zašto ne puštaju više ovakvih crtića, a ne ona japanska sranja u kojima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-07, 01:23   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 3
ezop se izdvaja iz mase
El Toro i Pančo

fakat mi nije jasno zašto ne puštaju više ovakvih crtića, a ne ona japanska sranja u kojima su likovim oči veličine dupeta ...
toro i pančo su bas zakon!

moj-video.com - EL TORO I PANČO 6
ezop je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 01:34   #2 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: EL TORO I PANČO

koja brija...ne mogu vjerovati.......
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 02:43   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Re: EL TORO I PANČO

jebote otkad nisam njih vidija
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 19:49   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ajmeeeee obožavala sam ih...i snorkijevce i štrumpfove i blufonce i bipsiće...TO SU BILI CRTIĆI!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 19:59   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Da!
To su bili crtići! Danas samo neke bubice, bobice, jugiji... Ja to ništ' ne razmem!
A i bezvezni da bezvezni ne mogu biti!
Blufonci, bipsići, Toro i Panču i još mnogo njih, koje sam gledao kao mali su legendarni!
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 21:24   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Joj kad se sjetim Štrumpfova, Tora i Panča. Blufonci su legendarni, gledao sam ih sa 5 godina. (znam kako su izgledali likovi, ali na žalost sjećam se samo jednog imena -Limeni) Da ne zaboravim Sandokana - onog ludog tigra. Lolek i bolek, profesor Baltazar... Mrzim glupe japanske crtiće. Ne podnosim likove s ogromnim očim. Odvratni su.
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 17:51   #7 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Slažem se, i ja mrzim japansko smeće. Ono, kad je statična slika, a samo usta se miču dok priča. I ogromne oči, lica s nekom kvačicom mjesto nosa...

A svi ste zaboravili leteće medvjediće? Oni su mi uz ove žabe, onu plavu trkaću zmiju, blufonce i štrumpfove bili naj..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 18:03   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Da... to su bili crtići... ova današnja sranja mi idu nakurac...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 18:29   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 644
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Imao sam ih snimljene na video kasetama, neke epizode sam znao gledat po 20-tak puta.
tomcraft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 18:47   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ja one stare štrumpfove znam napamet kad će koji štrumpf šta reć

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: panco, toro

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108