| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Eurosong 2008 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Markan i prvi put da su nas odmah na početku izabrali... jel to znači da smo drugi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 579
![]() ![]() | Re: Eurosong 2008 nisam baš očekivao da ćemo biti u finalu, ali valjda nas je naš balkanski klan glasovima pogurao. ![]() pa ako se skandinavci mogu držat skupa, možemo i mi ![]()
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong 2008 jučer nisu prošli, a trebali su : cipar, makedonija, mađarska. prošli, a nisu trebali: latvija s onim gusarima , ona speglana teta iz švedske mislim, pjesma bzvz i turska- apsolutno ničim izazvani upali u finale. treba vratit glasovanje žiriju jel ovo nema smisla a bojim se da ni žiri ne bi drugačije glasao. ne vidim svrhu natjecanja ak se glasa jedino po kriteriju susjed susjedu. za naše mi je drago da su upali al brat bratu bilo je tamo puno boljih pjesama koje nisu upale, a šta ćeš kad imamo plemenite susjede.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 711
![]() | Re: Eurosong 2008 Da mi je znat tko je glasao za naše dedeke??!! ![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo.. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-08
Poruka: 23
![]() | Preproducirani festival neukusa, kiča, samodopadnosti, nikakve kulturne i glazbene vrijednosti. Izvođači uglavnom više ne predstavljaju svoju domovinu i njenu kulturu, nego su tu radi samopropagande, novca i u najboljem slučaju da se sami zabave. Pjesme su uglavnom potpuno neslušljive (osim za turbo-folk generaciju), no uvjerljiva i blještava produkcija, duge noge i silikoni osiguravaju kakvu-takvu gledanost i nastavak ovog besmislenog paradiranja. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Eurosong 2008 Ma najbolji smo. Sve ostalo su tipične evrosongovske gluparije. Naša pjesma je lijepa, melodična, prirodna i nije bilo razloga da ne prođe. ...a od one elektronike mi se dizala kosa na glavi... naši su bili pravo osvježenje ... khm, i da, 75 Cent osim šta je repao, postao je i DJ na gramofonu, a plesačica Mija pred kraj je "svirala na flašama", koje su trebale biti pune ali organizatori nisu dali... (samo za kontrast, toga na Dori nije bilo) zapravo nije ni čudno da smo dobili najveći pljesak, imat ćemo dobru podršku u finalu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, eurosong |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.

Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,