| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Eurosong 2008 u Kultura i Zabava forumu; ma nasi su pogrijesili u startu sto su ove "kraljeve" poslali, mi uvijek neku levu pjesmu izaberemo. a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 278
![]() | Re: Eurosong 2008 ma nasi su pogrijesili u startu sto su ove "kraljeve" poslali, mi uvijek neku levu pjesmu izaberemo. a i sustav bodovanja nije fer trebalo bi to drukcije napraviti, nekako pravednije da bude a ne da susjedi caste susijede
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 713
![]() | Re: Eurosong 2008 Svake godine smo sve lošiji,niti nemamo pravog pjevača a ni pjesmu.Vidi Srbe,svake godine sve bolji a pljujemo po njima,koma...
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo.. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong 2008 ovaj eurosong je postala parada kiča i političkih nekorektnih poteza,bivši sssr se raspa na 20 zemalaj i za očekivati je da će im oni davati bodove.. ![]() ![]() najjači ulet su imali slovenci ![]() ![]() slovecni srbima govore dobra večer braćo naša ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-07-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 85
![]() | Re: Eurosong 2008 Dan polako prolazi, dojmovi se sređuju. Prvo nevjerujem ali uspio sam odgledati cijeli prijenos što je posljedica gledanja na plazmi. Na plazmi svako sranje, ako je dobro "speglano", se može gledati ( to sam skužio kad sam za Božić odgledao cijeli "Jingle all the way"). Drugo uopće nije bilo nekih očekivanja pa sam mogao sve "objektivno" i normalno gledati. Treće bili smo na korak da Eurosong strpamo u ropotarnicu povijesti samo da Srbi nisu pobijedili prošle godine i sad jao oni su pobijedili a mi ništa nit dobre pjesme nit nas nitko ne voli a joj. Ako stvarno želimo pobijediti imamo samo jedan način a to je Lani Jurčević napisati bomba pjesmu pa kom obojci a kom opanci kajmak mućkalica zejtin azotno jedinjenje..
__________________ tako je govorio crazyivan |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Eurosong 2008 Citat:
![]() a naši predstavnici su svake godine sve veća bruka i sramota ![]()
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, eurosong |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:04.

Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,