| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Eurosong 2008 u Kultura i Zabava forumu; Albanija mi je bila jedna od boljih..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong 2008 meni se svidjela ona koja je izvođena zadnja u finalu. Norveška??' ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 21
Poruka: 55
![]() | Re: Eurosong 2008 Makar nije totalka moja furka zike, po meni je trebala pobijedit Grčka, ili ti Kalomoira. Scenski nastup odličan, glas isto tako, pjesma...... Kaj se pobjednika tiće tj. Rusije pjesma je bila isto jako dobra, al je po meni previše lagana i mislim da nije zasluzeno pobijedila, al definitivno je za prvih 5 mjesta. Kaj se nas tiće...nemam komentara. Mogli smo mi poslat i bolje, al očito da je u zadnje dvije godine lova bitnija od kvalitete.
__________________ "Is life worth living? Should I blast myself?" |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong 2008 Grčka je bila pjesma za ''tinejđere'' (hrvatska riječ kojoj se divim). Čini mi se da su Armenija i Ukrajina bile na istom tragu, a ova pobjednička pjesma je ok, ali je mogla bit i bolja. Meni je ok bila pjesma od Rumunjske prije koju godinu, mislim da se zvala Tornero
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Eurosong 2008 Ja se slažem da je Eurosong komercijalno i bezvezno glupiranje i sprdnja, ali ja ga gledam samo radi toga da čujem neke nove pjesme. Na glasanje nikad ne obračam pažnju. Gledam samo svoje mišljenje koje mi nikakvi glasovi ne mogu promijeniti. Jedino dosad tko je pobijedio i za koga sam navijao su Lordi "Finske nakaze" kako ih neki znaju. O pjesmama imam ovakvo razmišljanje: Najbolje su mi Ukrajina i Grčka. Imaju sve, dobar nastup, pjesma, melodija, ženske (makar to ne bi trebalo biti razlog). Budući da obožavam metal, uvijek su mi dobri Finci (čitaj gore: Lordi), ali ovi nisu za pobjedu, ali bih u top 10 stavio na mojoj listi. Bugari isto dobri, Latvija me podsječa na navijačku pjesmu za neki klub, ali svejedno dobri su mi i oni. Rusi gay, Turska - prosječna, da je na eng. možda bolja, Britanci - bodovi govore sve, Srbija - spram naše bolja, ali definitivno bolja od one njihove prošlopobjedničke s onom muško-ženskom.... najjadniji Eurosong 2007. 5 največih sprdnji po meni: - Irski puran, - Estonska pjesma o nekim krompirima i tako nečem; loše otpjevano i ulizivano na srpskom jeziku da se dobiju bodovi, - Španjolska - lik s dječjom gitaricom i riječi pjesme: kiči, kača, kuću.....tako nešto - Hrvatska - a ne možeš među glazbu iz 21.sto. poslat neku iz 15.sto. - BiH - pjesma koma, a da o glupiranju na pozornici ne pričam |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, eurosong |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.