Ajde, nek počne, nek vidimo što će ove godine Farma iznijedriti
![]()
Raspravljate o temi Farma 2010 u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; uskoro kreće nova sezona farme http://farma.novatv.hr/...
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Ajde, nek počne, nek vidimo što će ove godine Farma iznijedriti
![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Nova sezona Farme se približava i sve se više nagađa tko bi se mogao naći ove godine u reality showu Nove TV. Kao potencijalne Farmere spominju se i Ava Karabatić i njen Špiro. Ava otkriva kako nema ništa protiv da modne piste i mikrofon zamijeni blatom do koljena.
Kao potencijalni farmeri spominju se zadarska starleta Ava Karabatić, njen zaručnik Špiro, Playboyeva zečica Maja Morales, sin Danijela Popovića Sebastijan, bivša voditeljica Golih vijesti Sabina Ćedić, a ponovno bi se na Farmi mogao naći i Ante Gotovac kao i njegova nova djevojka Lana, prenosi 24 sata za koje je zadarska manekenka/ pjevačica Ava Karabatić i potvrdila da bi se voljela naći u showu.
No, kako otkriva, na Farmi će paziti na izgled samo ako će s njom ići i zaručnik Špiro. Tada će ponijeti sa sobom i puno seksi donjeg rublja. Nije krila ni da je spremna na teške uvjete na Farmi
"Ako sam preživjela noć u ćeliji, mogu i Farmu", rekla je Karabatićeva.
Net.hr
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Vec sam se ponadao kako zbog 'krize' nece biti ove gluposti kao sto nije bilo big brothera, ali ipak sam se zeznuo. Nema krize za ljude s krizom identiteta.
Iskreno se nadam kako ce im gledanost biti manja od gledanosti astro showa i da ce jednog dana oni koji nam te pizdarije guraju pod nos na svakom koraku shvatiti kako nas ne zanima snalazenje Ave Karabatic, dua Gotovac i slicnih u seoskom okruzenju. Zapravo, ne zanimaju nas u nikakvom okruzenju.
ako ikad u slucaju totalno loseg programa slucajno, greskom prebacim na ovo, ja ne znam da li cu rigati ili se smijati Avi kad je vidim u "elementu" na farmi
...a i gledanost bi porasla![]()
kad vidim tko će biti nema šanse da gledam
vidjet če te, ako bude ova postava na Farmi, da če se rušiti rekordi gledanosti, pogotovo petkom kad je izbacivanje farmera
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
jojjj..kad vidim tko ce sve biti..uff..neda mi se bas gledati..al bar cemo pocetak pogledat, ma sve ce biti dobro dok ava ne pocne pjevat.. znate onu, dabog da ti ava karabatic uspavanke pjevala!!?![]()
You can call me PCD
I počela je Farma
Nažalost nema Aveal moj "favorit" je definitivno Maja Morales
...pratit ću farmu samo dok je ona unutra
Što mogu kad sam opčinjen tom djevojkom željne uspjeha i slave![]()
Kandidati:
Ivo Amulić
Ivo Amulić je pjevač splitske glazbene skupine 'Tutti Frutti' koja je počela s radom sredinom 80-ih prošlog stoljeća. Ivo je rodom iz Duća Vavlje pored Splita, a odrastao je u gradu pod Marjanom i na otoku Braču. Već s petnaest godina Ivo je počeo svirati s poznatim grupama, a sljedećih 25 godina Ivo je se profesionalno bavi glazbom.
Ivo Amulić - Farma 2010
Jelena Bosančić
Jelena Bosančić je atraktivna Splićanka koja je dugi niz godina radila u modnim mekama Milanu, Parizu i Londonu. Jelena ima i titulu 'Miss boat showa'. Ova misica i manekenka odrasla je u u velikoj obitelji u samom centru Splita. Glavni motiv za ulazak na Farmu je izazov kojem Jelena teško odolijeva.
Jelena Bosančić - Farma 2010
Nikol Bulat
Nikol Bulat je pjevačica i bivša članica skupine 'Feminem'. Nikol je u djetinjstvu htjela postati odvjetnica, a sebe opisuje kao jedinicu koja je bila prava štreberica.
Nikol se užasava kukaca i gmizavaca, a smatra da će joj znanje šivanja pomoći na Farmi. Nikol voli i uvijek daje prednost zdravoj hrani, a u zadnje vrijeme s užitkom sprema rižoto. Omiljene domaće životinje ove pjevačice su pilići.
Nikol Bulat - Farma 2010
Sabina Čedić
Sabina Ćedić je starleta, a široj publici je poznata po svojoj voditeljskoj ulozi u 'Golim vijestima' Red Carpeta. Odrasla je u Zagrebu u maloj obitelji, a kao dijete svaki dan je htjela postati nešto drugo.
O poslovima na selu kaže kako zna primiti lopatu, a od poslova u graditeljstvu sve joj je poznato uključujući zidanje, farbanje i žbukanje.
Sabina Čedić - Farma 2010
Kristijan Curavić
Kristijan Curavić, poznatiji kao Kike, svjetski je rekorder u ronjenju na dah. Kristijan je odrastao na malenom otoku Krapnju u šibenskom arhipelagu, a dugi niz godina živio je u Norveškoj. Kike je na otoku odrastao među spužvarima nasljeđujući tako njihovu ronilačku tradiciju. U dobi od deset godina Kristijan je već mogao zadržati dah dulje od tri minute i roniti do dubine od 15 metara, a s jedanaest godina s majkom se preselio u Oslo, gdje je otkrio ronjenje pod ledom. Kristijan je postavio tri uzastopna svjetska rekorda u ronjenju na dah ispod leda. Ima svoju ronilačku akademiju, a pokrenuo je i najveću ronilačko-ekološku akciju do sada i to ne samo u Hrvatskoj, nego u svijetu. Nedavno se Kristijan Curavić odlučio i okušati u novoj sportskoj disciplini - ultimate fightu.
Kristijan Curavić - Farma 2010
Josip Ivančić
Mladi pjevač Josip Ivančić hrvatskoj publici je poznat po pjesmi 'Kraljica diskoteka' u čijem su se spotu pojavile poznate hrvatske manekenke. Također Josip je sudjelovao u game showu 'Pazi zid!' kada se zajedno s pripadnicima svog glazbenog folk izričaja borio protiv rokera.
Josip Ivančić - Farma 2010
Marinela Jantoš - Ella
Dance zvijezda 90-tih godina 20-tog stoljeća, Marinela Jantoš poznatija kao Ella, rođena je u Donjem Miholjcu. Marinela je počela pjevati kao 15-ogodišnjakinja u raznim bendovima, a široj publici poznatija je po svom hitu 'Iza ponoći'.
Marinela Jantoš - Ella - Farma 2010
Antonio Marušić
Antonio Marušić je poznat po svom šarmu na koji padaju, kako kaže, i mlađe i starije žene. Bivši mister svoju je manekensku ulogu nakratko zamijenio glumačkom te je odglumio manju ulogu u dramskoj seriji 'Najbolje godine'.
Antonio Marušić - Farma 2010
Maja Morales
Maja Žaper je 20-ogodišnjakinja poznatija pod imenom Maja Morales. Ovu starletu mogli smo vidjeti u Red Carpetu kada je održala audiciju za pronalazak dečka. Iako ga nije našla, Maja i dalje mami uzdahe muškog roda, pogotovo nakon što je krasila naslovnicu poznatog časopisa za muškarce.
Maja Morales - Farma 2010
Branka Mutti
Voditeljica Žana Štrbac rođena je u Vinkovcima, a trenutno živi u Zagrebu. Žana se upustila i u glumačke vode kada je ostvarila nekoliko epizodnih uloga kao na primjer u seriji 'Zauvijek susjedi'.
Branka Mutti - Farma 2010
Elio Pisak
Elio Pisak, prvi brk Istre živi u Buzetu. Do svoje 15. godine ovaj pjevač je živio u velikoj obitelji s tri brata i dvije sestre u samom srcu Istre.
Odmalena je sanjao da će biti upravo to što je sada, a u svojoj karijeri je surađivao s poznatim skladateljima poput Đorđa Novkovića, Rajka Dujmića i Zrinka Tutića. Prvi put Elio je stao na pozornicu kada je imao samo pet godina, kada je pjevao pjesmu svojoj majci. Elio Pisak svojom glazbom nastoji uveseliti ljude oko sebe.
Elio Pisak - Farma 2010
Daniel Popović
Daniel Popović je rođen 1955. godine u Podgorici kao Milan Popović, a već je početkom osamdesetih sa svojim bendom postao 'dečko koji obećava'. Njegovi glazbeni počeci vezani su uz grupu 'More' koje je tada pratilo popularnu pjevačicu Meri Cetinić.
Daniel Popović - Farma 2010
Kristijan Rahimovski
Kristijan Rahimoviski je pjevač rođen u Zagrebu 1981. godine. Kristijan smatra da je bez obzira na očevu popularnost, imao djetinjstvo kao i svi njegovi vršnjaci. Odgajan je u katoličkom duhu te u duhu zajedništva obitelji.
Kristijan Rahimovski - Farma 2010
Žana Štrbac
Voditeljica Žana Štrbac rođena je u Vinkovcima, a trenutno živi u Zagrebu. Žana se upustila i u glumačke vode kada je ostvarila nekoliko epizodnih uloga kao na primjer u seriji 'Zauvijek susjedi'.
Žana smatra kako je na selu najteže cijepanje drva i kopanje. Štrbac se odlučila upustiti u avanturu zvanu Farma zbog njene velike ljubavi prema životinjama.
Ĺ˝ana Ĺ*trbac - Farma 2010
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja