A vjerojatno ce ispast debakl, to ce klinkice geldat i glasat za katalenica i takve likove, a gledanost pada, jos ce na kraju bit i druga sezona
pa kaj ce opce tamo radit? must krave ?
Raspravljate o temi Farma u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; evo gledam jucer tv i saltam po programima u potrazi za necim gledljvim a da nije beskonacno repriziranje vec repriziranih ...
A vjerojatno ce ispast debakl, to ce klinkice geldat i glasat za katalenica i takve likove, a gledanost pada, jos ce na kraju bit i druga sezona
pa kaj ce opce tamo radit? must krave ?
I zlatni kavez je samo zatvor!
niko normalan nece ulazit u to sranje gdje se mora zivjet bez vode i struje i klati zivotinje i orat zemlju doli propalih manekenkica,rokera i ostalih koji ne mogu uspjeti na neki normalan nacin, kak je do sad objavljeno ulaze aleksandra grdic, davorin bogovic i dvina meler. samo se mozemo nadati da ce drugi biti malo perspektivniji "slavni i poznati"
citam jucer opus u vecernjem i iznenadih se kad vidjeh ko jos ulazi u to sranje....hahaha.....marko grubnic po nekima aka "modni macak".....gay-peder na kub koji jos uvijek opovrgava tu cinjenicu....majko moja....na kaj ce to izgledat....brijem da su ga stavili da stilira tam krave one...pritom mislim i na supljoglave manekenkice i na "krave"...da si budu uskladeni svi.....![]()
Farma - Natjecatelji
Predstavljamo Vam 14 natjecatelja reality showa ‘Farma’ koji se počinje prikazivati 09. ožujka na Novoj TV.
7 natjecateljica: Aleksandra Grdić, Dvina Meler, Josipa Pavičić, Stephany Hohnjec, Nataša Bebić, Ivana Marić, Jelena Urukalo
7 natjecatelja: Stipe Drviš, Davorin Bogović, Stefan Lupino, Deen, Rafael Dropulić, Alen Macinić, Boris Kosmač
Profili svih natjecatelja na: http://www.mojtv.info/farma-natjecatelji/
Zadnji Uredio TeVe Portal : 03-03-08 u 18:36
TeVe - Hrvatski TV portal
http://www.mojtv.info/
kad to počinje....?
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
a eo sad ovaj petak...trebalo je pocet jucer al su odgodili....valjda zbog sranja s ovom grdickom...
aha.....a BB,isto tad počinje?
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
ma da...sve ovaj vikend napakirali.....al bb mi je u startu bezveze....nece bit tolko zanimljivo ko farma jer ipak budu se ovi koprcali po blatu i takvim pizdarijama....em kaj bb traje tri tjedna...ufff....mos mislit...nit mjesec dana...