| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Farma u Kultura i Zabava forumu; a farma traje duže ili......?ja fakat pojma nemam ni o jednom ni o drugom....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Farma ??? a farma traje duže ili......?ja fakat pojma nemam ni o jednom ni o drugom....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 102
![]() | Re: Farma ??? Ali interesantno koga sve ne zovu "celebrity". Bar da stave "wannabe" prije toga. ![]() Još jedna lakrdija od show-a. Baš me zanima kako će doći do mesa. Sigurno ne kao na selu. ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Farma ??? danas otisli u karantenu iz sto posto provjerenog izvora ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Farma ??? hvala ti......onda pretpostavljam sutra s emitiranjem počinje,kao i onaj bb.....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Farma ??? I Deenova zaručnica u Farmi ![]() Fuad Backović -Deen će na Farmi Nove TV sudbinu dijeliti sa svojom zaručnicom Hanom Hadžiavdagić. Naime, Nataša Bebić se razboljela, pa će je zamijeniti mlada Sarajka. Pa kako je u zadnji tren promjene imao Celebrety Big Brother, isto se dogodilo i Farmi Nove TV. Tako se u njoj neće pojaviti Nataša Bebić, koja se u međuvremenu razboljela, nego Hana Hadžiavdagić. Riječ je o zaručnici Fuada Backovića Deena, koji će također 12 tjedana provesti na poljoprivrednom dobru Nove TV.
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Farma ??? jebote koja imena.... ....a neka....zna se da je on peder a da ga ona zeni sam zbog medija...bit ce veselo...valjda ce i seks kakav past na toj farmi...da su stavili jos "reprezentativnije" muskarce tipa silvio maric unutra mislim da bi grdicka iz nekog neobjasnjivog razloga stanjela po noci...hmmmm.......hehe...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-11-07 Godina: 27
Poruka: 23
![]() | Re: Farma ??? Kiša i blato do koljena dočekali su četrnaestero poznatih koji su ušli na Farmu Nove TV, gdje će usred Moslavine provesti sljedećih 12 tjedana. Prije obilaska imanja koje se prostire na 20 000 četvornih metara, poznati farmeri morali su proći slamnati poligon noseći jaje na žlici. Najbrži i najspretniji među njima Svizac Alen Macinić proglašen je Gazdom Farme čiji ionako upitni autoritet vrlo brzo ruši Yo koja se prihvatila kuhinjskih poslova. Svestrana spisateljica, novinarka i pjevačica pokazala je još jedno svoje lice - kućanice i žene koja drži tri zida kuće. U kratkom vremenu po dolasku na Farmu Yo je oprala suđe, skuhala kavu, stavila kvasac da se diže, organizirala serviranje stola, zamijesila rezance, nahranila psa Lisu i upoznala se s krušnom peći. Za to vrijeme ostali su natjecatelji počeli puniti vreće slamom koje će im poslužiti kao madraci, Davorin se prihvatio cijepanja, Lupino vatre, a Aleks je bježala od pijetla koji ju je 'napao zbog crvene majice'. ''Imam traume iz djetinjstva, jer mi je kod tete pijetao iščvokao cijelu guzu'' - objasnila je svoj bijeg po dvorištvu. Unatoč blatu, hladnoći i teškim poslovima koje trebaju obaviti, farmerima je najveći problem upotreba WC-a. Budući da su odbili Gazdin prijedlog o kopanju septičke jame, kuju razne teorije još u dobrom raspoloženju. Dvina bi u vrećicu, Aleks u prirodu, a Stipe u rupu po mraku, no Gazda Svizac preporuča slamu i lopatu. Ulazak poznatih na Farmu bez struje, tekuće vode i modernih pomagala, gledatelji će moći vidjeti večeras u prvoj studijskoj live emisiji u 20 sati, a održanje hijerarhije, izvršavanje fizičkih poslova i večernje zabave u dnevnim emisijama svaki dan na Novoj TV. |
| | |
![]() |
| Tagovi: farma |
« Jesu li Vijesti stvarno Vijesti,ili su samo pogled urednika na događaje dana?
|
Hrvatski top model »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:24.