| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Farma u Kultura i Zabava forumu; Nisam neki ljubitelj ovakvih reality-a, posebno na našoj televizije, ali su u Farmi skupili jebenu ekipu u jebenim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nisam neki ljubitelj ovakvih reality-a, posebno na našoj televizije, ali su u Farmi skupili jebenu ekipu u jebenim uvjetima...zavisi koliko je 'ko razmišljao o banalnim stvarima koje pod normalno svaki dan koristimo, a koje su njima uskracene....u svakom slučaju biti će zamiljivo za gledati
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 09-03-08 u 23:18. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Farma ??? Da, ok, ali mislim da bi imali veću gledanost nego sad, jer onaj ko voli realityje bi sigurno htio pogledati i jedno i drugo, a ovak to može jedino ak šalta programe.. a to onda nije to.. ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Farma ??? Citat:
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #35 (permalink) |
| charolastra | Re: Farma ??? Nisi, tek su stigli
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Farma ??? nekak i ja tak mislim....plus dodatak sminkice i sati i sati uredivanja cije mjesto ce zamijenit kopanje vrta....haha
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: Farma ??? imaju 500 000 razloga da izdrže, a i ogromna im je to reklama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: farma |
« Jesu li Vijesti stvarno Vijesti,ili su samo pogled urednika na događaje dana?
|
Hrvatski top model »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.