Ja sam za.. Jedno veliko DA
Raspravljate o temi HRT 3 - da ili ne? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Planira se pokrenuti novi komercijalni program, specijaliziran za sport, zabavu i glazbu, no konkurentske televizije misle da je to nezakonito. ...
Ja sam za.. Jedno veliko DA
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
HRT se ponasa kao komercijalna televizija bar sta se reklama tice, a opet mu se placa i pretplata zato sta je drzavna televizija. I razumim da to frustrira ove s Nove i RTL-a. Frustrira i mene. S druge strane bilo bi super imat jedan takav kvalitetni program, al bi bilo u redu da ga financiraju iskljucivo iz reklama posto bi to trebao bit komercijalni program.
drago mi je da će se obogatiti sportski program, ali nisam siguran da je to baš sve legalno, ali ne bojim se da će oni to riješiti i pravno potkrijepiti ispravnost postojanja HRT3.
da da jos samo jedan pokusaj HRT-a da zgrne lovu sa reklamama, jer ako ce na tom programu biti sport, glazba i zabava onda se tu moze ocekivati i dosta reklama, naravno da ce sada NOVA-a i RTL pokusati sve da se to ne ostvari...
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
ja sam za, program više ne može škoditi
Ja sam za....bilo bi super da to naprave.
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
Jasno i glasno: Da!
HRT3 bi trebao biti sportski program, a pošto volim sport - doduše, ne sve sportove - bilo bi super kada bi imali hrvatski sportski kanal.
Inače, ovi s RTL-a i Nove se bune protiv HRT-a umjesto najprije poprave svoj program pa onda prigovaraju HRT-u.
Obzirom da im moramo plačati tu hebenu pretplatu...nemam protiv ako to naprave doista kvalitetno da imam volju gledati....i naravno pod uslovom da ne povećaju pretplatu
Vjerujem u....
svaki program dodatno bi bio super... prečesto na sva 4 programa nema niš za pogledat
Bolje desnica nego prknenica!