Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 44

HRT 3 - da ili ne?

Raspravljate o temi HRT 3 - da ili ne? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Planira se pokrenuti novi komercijalni program, specijaliziran za sport, zabavu i glazbu, no konkurentske televizije misle da je to nezakonito. ...

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

HRT 3 - da ili ne?

Planira se pokrenuti novi komercijalni program, specijaliziran za sport, zabavu i glazbu, no konkurentske televizije misle da je to nezakonito.

Što vi mislite?

Vijesti.net - Rat televizija: Nova TV i RTL napali Prisavlje zbog pokretanja HRT 3

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Re: HRT 3 - da ili ne?

Ja sam za.. Jedno veliko DA
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

HRT se ponasa kao komercijalna televizija bar sta se reklama tice, a opet mu se placa i pretplata zato sta je drzavna televizija. I razumim da to frustrira ove s Nove i RTL-a. Frustrira i mene. S druge strane bilo bi super imat jedan takav kvalitetni program, al bi bilo u redu da ga financiraju iskljucivo iz reklama posto bi to trebao bit komercijalni program.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

drago mi je da će se obogatiti sportski program, ali nisam siguran da je to baš sve legalno, ali ne bojim se da će oni to riješiti i pravno potkrijepiti ispravnost postojanja HRT3.

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

da da jos samo jedan pokusaj HRT-a da zgrne lovu sa reklamama, jer ako ce na tom programu biti sport, glazba i zabava onda se tu moze ocekivati i dosta reklama, naravno da ce sada NOVA-a i RTL pokusati sve da se to ne ostvari...
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

ja sam za, program više ne može škoditi
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Ja sam za....bilo bi super da to naprave.
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Jasno i glasno: Da!

HRT3 bi trebao biti sportski program, a pošto volim sport - doduše, ne sve sportove - bilo bi super kada bi imali hrvatski sportski kanal.

Inače, ovi s RTL-a i Nove se bune protiv HRT-a umjesto najprije poprave svoj program pa onda prigovaraju HRT-u.

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Obzirom da im moramo plačati tu hebenu pretplatu...nemam protiv ako to naprave doista kvalitetno da imam volju gledati....i naravno pod uslovom da ne povećaju pretplatu
    Vjerujem u....

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

svaki program dodatno bi bio super... prečesto na sva 4 programa nema niš za pogledat
    Bolje desnica nego prknenica!

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku