Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 42
Like Tree2Likes

HRT 3 ili RTL

Raspravljate o temi HRT 3 ili RTL u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Svi znamo da je prije nekoliko godina umjesto RTL-a bio HRT 3 poznat po tomu sta su se na njemu ...

Regularni forumas
    Datum registracije
    26-08-08
    Poruka
    355
    Liked
    0 times

Smile HRT 3 ili RTL

Svi znamo da je prije nekoliko godina umjesto RTL-a bio HRT 3 poznat po tomu sta su se na njemu prikazivale utakmice i ostalo vezano uz sport.Onda e kasnije doao RTL,a nekadasnji HRT 3 postao je HRT+ koji se moze pratiti samo ak imas satelitsku.Meni bi bilo bolje da je ostao HRT 3 i da problem sto se neki sportovi rjedje prikazuju to sto je dosao RTL.Sto vi mislite.Dali bi radje RTL ili HRT 3 ?

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Re: HRT 3 ili RTL

Definitivo legendarni HRT3! Mislim da netreba posebno objašnjavati zašto.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

HRT 3 se vraća relativno skoro

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

ozbiljno fbs?
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

ozbiljno ... mislim da im je u planu čak sljedeće godine da ga uvedu, ne znam točno kad... gledao sam neki interview s nekim glavonjom sa HRT-a

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

E fino, glupo mi je uopće što sua ukidali, puno je manje sporta odkad je HRT3 ukinut

Ovo je svakako dobra vijest
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

Regularni forumas
    Datum registracije
    26-08-08
    Poruka
    355
    Liked
    0 times

super

Regularni forumaš Avatar od korisnika david james
    Datum registracije
    31-12-07
    Poruka
    126
    Liked
    0 times

Samo neka sad bude sporta na tom HRT 3 a ne da im se desava da im RTL sa svojim cudesnim komentatorima "ukrade" prijenos svjetskog u rukometu.... Neka nam daju rally, kosarke malo,tenis, nek vrate legendarnu "peticu" a ne da izmisljaju ukljucenja u utakmice nase nazalost neatraktivne i jadne lige......

I di je muzika na HRT-u??? Pa nemaju ni pravu muzicku emisiju...

Bok, ja sam Gregor Avatar od korisnika Iron Man
    Datum registracije
    04-07-08
    Starost
    22
    Poruka
    5,837
    Liked
    4 times

Kakav RTL, treba ga ukinut skroz, treba vratiti HRT3. RTL počinje uvoditi neke sportske emisije i utakmice, samo se glupiraju, jedva čekam HRT3.
    Just be yourself and if people don't like you fuck them

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Neptune
    Datum registracije
    25-01-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,041
    Liked
    0 times

HRT 3 Sport kreće od 1. siječnja 2009

Kako javljaju brojni hrvatski mediji, svi ljubitelji sporta od prvog siječnja 2009 godine napokon će doći na svoje. Naime, tog datuma sa emitiranjem kreće novi kanal Hrvatske RadioTelevizije HTV 3 Sport, a koji će biti posvećen isključivo sportskim događanjima.

Novi kanal čiji je radni naziv HTV 3, najavio je pomoćnik glavnog ravnatelja HRT-a Božo Sušec. O novom, trećem programu HRT-a pisalo se već bezbroj puta, no HRT-ovci su barem u nečemu ostali dosljedni i napomenuli da će se se novi kanal emitirati isključivo digitalno.

"HTV je u tehničkom pogledu već sada u potpunosti spreman za emitiranje trećeg programa, a čekamo na odluke nadležnih državnih tijela poput podjele digitalnih frekvencija te besplatnih vaučera za one gledatelje koji nemaju digitalne TV prijemnike. Program trećeg kanala HTV-a kreirat ćemo u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom. Ovo je iznimna prilika za afirmaciju hrvatskog sporta, posebno za male sportove koji dosad nisu dolazili do izražaja. Sada će nam HTV 3 otvoriti prostor i za ženski rukomet, odbojku te sve one sportove za koje od gubitka i privatizacije trećeg programa nismo imali prostora", kazao je Božo Sušec na konferenciji za novinare.

Naravno, ne trebamo biti previše euforični po ovom pitanju naprosto zato što se najave o pokretanju trećeg, sportkog kanala HRT-a ponavljaju iz godine u godinu i uvijek sa istim završetkom - puna šaka izgovora, a od novog kanala ništa. S druge strane, ne možemo se načuditi razlogu zbog kojeg se odgađa start HRT-ovog sportskog kanala s obzirom da bi on trebao zamijeniti satelitski i kabelski kanal HRT Plus koji je dostupan u određenom broju kućanstava (oko 65.000 MAX TV + 30.000 kabelske mreže + individualni prijem preko satelita). No, čini se da HRT ipak igra na sigurno i čeka onu ključnu odluku da im se dodijeli koncesija za dodatni kanal u digitalnoj zemaljskoj mreži bez koje bi sportski kanal vjerovatno bio promašen projekt.

Pokretanje sportskog programa omogućit će da se prenosi znatno veći broj sportskih događanja nego ikad prije, a možda se u budućnosti više neće događati blamaže kao što je bio slučaj sa prijenosom košarkaških kvalifikacija za Olimpijske igre.
    Link

Sad treba još samo ukinuti HRT1, HRT2, HRT+ NovuTV, RTL..

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku