| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi HRT pretplata i MAX Tv u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: zenskarosh ivanusic, bez da se puno petljam ali zakoni kod nas su sastavljeni kao da su se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Citat:
-------------------------------------- citate previse ne potrebnih knjiga i ne vazanih za nase krajeve. svima bi ja vama dao lopatu jedno 30 dana da naucite sto je RAD | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Kako je onda onaj covjek dobio sud i uspio dokazati da ne treba placati pretplatu ako ne gleda hrt?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Nije kad je covjek dobio sudski slucaj protiv hrt-a i dokazao da ne treba placati i ako sam dobro upucen on vise ne placa pretplatu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Citat:
![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Da i ja imam,najvece sranje je cesto blokiranje slike,posebno ako uzmes film iz one videoteke,ja sam dosada uzeo dva i katastrofalno blokira.Inace stalno uzimaju neke programe iz osnovnog paketa pa ih stavljaju u one skuplje pakete,ma sve je to podvala...
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Naravno da je 73 kune puno,nekad je ta pretplata koliko se ja sjecam bila svega 50 kuna,mozda malo preko(to je ono što ja pamtim) a u zadnje vrijeme cijena pretplate stalno raste,a ja se pitam zasto.Da li kvaliteta raste? ne,od politike i komercijalizacije ne mozes pobjeci i vidjeti nesto normalno pa vi sad meni recite da je poskupljenje opravdano
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.