| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi HRT pretplata i MAX Tv u Kultura i Zabava forumu; Nisam bas shvatio sto si htio reci? je li to kritika ili...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Nisam bas shvatio sto si htio reci? je li to kritika ili... ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv pa kad mu izvadis tuner i ostavis samo ekran vise namas tv. (ekran ti je dovoljan za max tv) eh da, kad upitas t-com sluzbu za korisnike o htv pretplati i je l trebas placati? odgovor je za se nasmijati... ja sam nov korisnik max tv-a. nije lose ali ima par nedostataka: prvo treba mu minuta da se ugasi... ali jos gore je koliku mu treba da se upali, pa ga nit ne gasim. nekad nece nit da se upali i jos nisam otkrio na koju pucu se zapravo on pali :-). drugi problem je njegov ekstra skart ulaz za video ili dvd. koliko ja znam iz ostalih uredaja...ugasis uredaj i automatski propusta onaj uredaj koji si u njega ukljucio. ali ovaj ne ovaj je toliko mudar da moram da kad ga ugasim moram na tv-u ekstra AV tipku kliknut |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HRT pretplata i MAX Tv Citat:
što se mene tiče nek si seronje puštaju reklame od o-24, ali nek nas poštede pretplate od preko 60 ili koliko kuna za dva boga programa | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: HRT pretplata i MAX Tv A kakva je stvar ,ak netko ima tv karticu na PC-u, po takvom i on mora plačati pretplatu? Kakav je proces odjave tv-a, jel ti HRT striček dođe po tv ili kaj ? Fora kak to HRT uspoređuje sa automobilima, a kaj ak je meni tv za ukras ? Ja za auto plačam cestarinu jer se vozim po yebenoj cesti, zašto bi za hrt plačao pretplatu, ak se ne vozim po njihovom programu ?? ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:47.