Raspravljate o temi Hrvatska Traži Zvijezdu u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: Arylin Ma užasni su jer vrijeđaju i ismijavaju kandidate. zaista su tu pokvareni,i bome cetinski mi ide nakurac,sa ...
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
Zadnji Uredio mellon : 07-03-10 u 15:42
U žiriju mi je jedino Fox kolko-tolko ok, on je opičen sam po sebi i ne možeš mu ništa. Anđa mi ide na živce sa svojim preseravanjem kak je "cool i drukčija", a Toni, jer se postavlja kao vrhovni autoritet, a pjesme su mu žešće sranje.
U ovakvim emisijama je simpa što se nađe stvarno talentiranih pojedinaca, ali je glupo što kasnije od takvih više nema ni traga ni glasa (možda i bolje, danas ionako sve spada pod komercijalu)
Ponekad stvarno ismijavaju kandidate... a bome neki ne znaju pjevati ali misle da znaju pa bi se svađali...
Najgoriji su oni koji misle da znaju pjevati a zapravno ne znaju
Zadnji Uredio daka : 22-03-10 u 18:43
Onaj mali Duje je super, a i ne pjeva loše <3
sam da ne pobjedi opet neki lik koji je ono zbljuv ko onaj od prošle godine Odbojan Jambrošić
odlična izvedba. zorica kondža je izvanredna pjevačica i teško je pjevati njezine pjesme, a da se ne rade usporedbe. ovo je bilo baš dobro!
Malo je premlada za pobjednicu, pobijedit će Petar.