Raspravljate o temi Hrvatska Traži Zvijezdu u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: carllito ma sve 5 ali zašto osoba koja nema hitova sidi u žiriu i odlučiva o drugim sudbinama,zar ...
a siroče..kako je on to zdušno pjevao do kraja![]()
Ma Jelena Radan je odlicna! Ne prodaje se za slavu poput Savke nase.
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
WW jesi ti bio među onima koji su prošli?
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
ne, ja sam probao s Metalikom i Proeskim ali nisu prepoznali moj talent i nove zubice![]()
trebao si reći da ti je metalika dobar drug, jbg veze uvijek pale
Ovo je najveća glupost koju sam pročitao na ovom forumu na temu glazbe...
Koga bi ti stavio sa "hitom"? A? Imaš li kakvo ime koje udovoljava tvojim kretenskim hitoidnim kriterijima? Oćeš Matu Bulića, oćeš Severinu? Koga?
Prema tvojoj logici svi koji pjevaju jazz i operu i srodne glazbene žanrove nisu adekvatni ocjenjivati nečiju vokalnu sposobnost iako imaju redom završene glazbene akademije jer - nemaju hitova?! Žena ima raspon glasa ko 5 Severina zajedno, tehnički je potkovana što i sam vidiš kada daje sugestije ljudima a ti bi je sprašio jer - nema hita?
Ona je jedini pravi predstavnik pjevačke struke tamo jer je jedina od njih trojice tehnički dobro potkovana i školovana...
To što nije komercijalizirana i što ne gažira na Narodnom ili srodnom radiju to ne znači da nije sposobna i da ne zna pjevat...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
5 severina zajedno nemaju raspon glasa![]()