Od svih naših glupavih licenciranih emisija ova mi je jos i gledljiva, cak mislim da sam se navukla na nju. Zgodno mi je vidjeti kako su ljubomorne međusobno jedna na drugu, muahahahaha
Raspravljate o temi Hrvatski top model u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo vam tema pa ovdje komentirajte... Pravi autor: .keskin. Show je bruka i sramota, no - na to smo se ...
Od svih naših glupavih licenciranih emisija ova mi je jos i gledljiva, cak mislim da sam se navukla na nju. Zgodno mi je vidjeti kako su ljubomorne međusobno jedna na drugu, muahahahaha
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
zanimljivo mi pogledat ....moje favoritkinje su : Marina, Lea ili Teai Andrea
edit: u i Sabina
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Meni Sabina i Tea![]()
daaa...Sabina je bas ono lijepa.....skrozzzzz
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Da, i toliko simpatična da bi mi baš bilo drago da ona pobijedi
Iskreno rečeno. Meni niti jedna ne izgleda kao buduća manekenka... Heh... Mislim kolko sam se ja nagledal manekenki na tv-u.
Ali curke su ok... Osobno mi se dopadaju Sabina i Tea.
gledao danas malo, ima jedna zgodna
Gledam to dosta cesto (![]()
), u biti nije lose, od svih tih ''naših'' šouova, jedan od zanimljivijih... Totalno mi je svejedno koja ce pobjedit, al ne bi htjeo da pobjedi ova iz Osijeka, ona sa crnom dugačkom kosom i onaj plavokosi dječačić
![]()
čak...
ja sam gledala svaku do sada, nemam neku želju da pobijedi neka, ali samo ne želim da pobijedi andrea.
ne kužim kako mogu dići ruke od nekih zadataka, ako su se prijavile za to, nek to pošteno odrade i potrude se napraviti to što bolje... a ne ova ih pogleda kad je čula što joj je zadatak, okrene se i ode...
žao mi je što nisam imala dvoljno godinaal ja bi to odradila bolje od njih, pogotovo zato što sam se bavila manekenstvom od 6. godine, nas su maltretirali još više...
Zadnji Uredio icegirl : 04-05-08 u 22:29
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.