| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Evo vam tema pa ovdje komentirajte... Citat: Pravi autor: .keskin. Show je bruka i sramota, no - na to smo se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hrvatski top model Evo vam tema pa ovdje komentirajte... Zašto je bruka? Zbog djevojaka? Izbor za ljepotu i izbor za top modela su dvije različite stvari... Meni je baš zanimljivo nekad pogledati.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Hrvatski top model Iskreno rečeno. Meni niti jedna ne izgleda kao buduća manekenka... Heh... Mislim kolko sam se ja nagledal manekenki na tv-u. Ali curke su ok... Osobno mi se dopadaju Sabina i Tea.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Hrvatski top model gledao danas malo, ima jedna zgodna
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Član | Re: Hrvatski top model Gledam to dosta cesto ( ), u biti nije lose, od svih tih ''naših'' šouova, jedan od zanimljivijih... Totalno mi je svejedno koja ce pobjedit, al ne bi htjeo da pobjedi ova iz Osijeka, ona sa crnom dugačkom kosom i onaj plavokosi dječačić ![]()
__________________ BuReK |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hrvatski top model čak... ![]() ![]() ![]() ![]() ja sam gledala svaku do sada, nemam neku želju da pobijedi neka, ali samo ne želim da pobijedi andrea. ne kužim kako mogu dići ruke od nekih zadataka, ako su se prijavile za to, nek to pošteno odrade i potrude se napraviti to što bolje... a ne ova ih pogleda kad je čula što joj je zadatak, okrene se i ode... žao mi je što nisam imala dvoljno godina al ja bi to odradila bolje od njih, pogotovo zato što sam se bavila manekenstvom od 6. godine, nas su maltretirali još više...
__________________ You'll never walk alone Zadnji Uredio icegirl : 04-05-08 u 21:29. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

i Andrea

), u biti nije lose, od svih tih ''naših'' šouova, jedan od zanimljivijih... Totalno mi je svejedno koja ce pobjedit, al ne bi htjeo da pobjedi ova iz Osijeka, ona sa crnom dugačkom kosom i onaj plavokosi dječačić