| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: abby17 sad ispada tea vidi se da njezine sise smetaju svima Tea je nezasluženo dugo ostala. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Hrvatski top model Tea je nezasluženo dugo ostala. Ona zapravo ima sitan tehnićki problem. Netko joj je vakumirao glavu, pa ne samo da joj se glava smanjila, nego ni nema ništa u njoj. Treba joj samo izvuć čepove iz ušiju da bar zrak uđe u nju i možda bi postala normalna ženskica.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: moj krevetich....
Poruka: 470
![]() | Re: Hrvatski top model kak je krenulo, marina ce pobijedit...samo kad god treba nest napravit napravi facu ko da joj se neda...to ju moze sje.at...
__________________ Talk to me softly There's something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Celebrity | Re: Hrvatski top model marina mozda je "umisljena" kako vi to nazivate,ja to nazivam samopouzdanjem i to je bas njezina prednost,a ne mana! u tom svijetu moras biti takav ako zelis uspijeti! kad si okruzena s hrpom lijepih cura i prakticki se natjeces s njima za posao ako si imalo nesigurna tesko da ces se pokazati u najboljem izdanju! ona je definitivno moj favorit,ali mislim da nece pobijediti jer joj fali diplomacije
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model <m akav marina..jesam vam lijepo rekla da ce sabina pobijediti i je.. nadam se da su mi neki povjerovali u moj izvor pa otisli na okladu.. told ya
__________________ Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.. |
| | |
| | #99 (permalink) |
| charolastra | Re: Hrvatski top model jesi se ti kladila?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:02.

Meni Tea ima izraz lica kao da će svaki čas počet plakat.