Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: abby17 sad ispada tea vidi se da njezine sise smetaju svima Tea je nezasluženo dugo ostala. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-08, 09:39   #91 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Hrvatski top model

Citat:
Pravi autor: abby17 Pogledaj Poruke

sad ispada tea
vidi se da njezine sise smetaju svima
Tea je nezasluženo dugo ostala.
Ona zapravo ima sitan tehnićki problem.
Netko joj je vakumirao glavu, pa ne samo da joj se glava smanjila, nego ni nema ništa u njoj.
Treba joj samo izvuć čepove iz ušiju da bar zrak uđe u nju i možda bi postala normalna ženskica.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 10:33   #92 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,297
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Meni Tea ima izraz lica kao da će svaki čas počet plakat.
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 11:31   #93 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,111
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Tea je zdepasta, i meni jako ružna.
Naglašavam meni, jer nekima je ljepa.
Mislim, Marina je PREumišljena, ali mislim da bi bilo fer da pobjedi, iako je moj favorit Sabina :up
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 14:47   #94 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 470
Paxy1609 se izdvaja iz mase

kak je krenulo, marina ce pobijedit...samo kad god treba nest napravit napravi facu ko da joj se neda...to ju moze sje.at...
And please don't cry
Paxy1609 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 17:01   #95 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,970
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

šuška se da je pobjedila ona sabina pa sad
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 17:04   #96 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-03-08
Godina: 18
Poruka: 1,147
abby17 se izdvaja iz maseabby17 se izdvaja iz mase

pa naravno ko ce drugi nego pametna sabinica
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 17:25   #97 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,803
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

marina mozda je "umisljena" kako vi to nazivate,ja to nazivam samopouzdanjem i to je bas njezina prednost,a ne mana! u tom svijetu moras biti takav ako zelis uspijeti! kad si okruzena s hrpom lijepih cura i prakticki se natjeces s njima za posao ako si imalo nesigurna tesko da ces se pokazati u najboljem izdanju! ona je definitivno moj favorit,ali mislim da nece pobijediti jer joj fali diplomacije
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 19:30   #98 (permalink)
Gazdarica

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 887
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

<m akav marina..jesam vam lijepo rekla da ce sabina pobijediti i je..

nadam se da su mi neki povjerovali u moj izvor pa otisli na okladu..

told ya
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 19:31   #99 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

jesi se ti kladila?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 19:36   #100 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ako je Sabina pobijedila onda super
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114