| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Uložil sam 1000 kn na Sabinu, kladil sam se, ali ako spušim....... Grrrrr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Hrvatski top model Plave oke i crna kosa, kad se povežu s inteligencijom i jednostavnošću: moj ideal ženske ljepote. Pomalo me podsjeća na jednu dragu forumašicu iz Livane. ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Hrvatski top model Malo sam se razočarao kad sam gledao Njemački top model koji vodi Heidi Klum. Ni njihovi top modeli Hana, Barbara i Anni, kao finalistice po mom skromnom mišljenju nisu ništa posebno: ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 26-05-08 u 19:23. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hrvatski top model Marina je malo preumišljena bila u subotu... Sabina mi je nekako tiha i povučena, ne ističe se toliko koliko bi trebala. I Sabina nema plave nego zelene oči
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() |
| | |
| | #108 (permalink) |
| The Eye | Re: Hrvatski top model marina je meni onako bas po mon ukusu, al i sabina mi je slatka... ova treca je ok, al ne moj tip zene ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.