| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Inšpektor ma tea je zdepasta i drmoglava, i to puno, I kaj bu nakon isteka ugovora, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model Znaš li ti uopće što znači riječ zdepast? Tea to nikako nije. Baš naprotiv...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 01-06-08 u 15:32. |
| | |
| | #163 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hrvatski top model sabina mi je najljepsa...kaj se face tice vodi za duzinu cijele ...tijelo isto super...za marinu neznam kaj bi rekel...a valentina me vec pocela zivcirat s onim svojim stavljanjem ruke prek lica...jooooj....pa tak nesigurno se modeli ne ponasaju...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #166 (permalink) | |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #168 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-06 Godina: 33
Poruka: 143
![]() | Re: Hrvatski top model nakon što sam ih vidio jučer, nije mi jasno po čemu je to sabina bolja od marine, ali mislim da jedino tea može nešto napravit kao model jer je zgodna, visoka i mlada (ako smršavi i promijeni držanje i hod) |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-08
Poruka: 47
![]() | Re: Hrvatski top model ma meni je tea bila katastrofa. nije mi ni lijepa ni posebno zgodna a i previše je mušičava. a od oe tri zadnje ipak je sabina nekako najkompletnije. valentinih hod stvarno nije baš nešto, a marina ima isto koji kil više i ružne zube ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

...tijelo isto super...za marinu neznam kaj bi rekel...a valentina me vec pocela zivcirat s onim svojim stavljanjem ruke prek lica...jooooj....pa tak nesigurno se modeli ne ponasaju...