| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Meni je i Tea bila lijepa, najviše zbog prirodno plave kose i što je visoka i vitka a ipak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model Meni je i Tea bila lijepa, najviše zbog prirodno plave kose i što je visoka i vitka a ipak ima obline. Samo je prenježna za manekenstvo, i neiskvarena...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Hrvatski top model A jel ste skužili kak je jučer bila emisija uživo? ![]() Najbolje... Nakon što su ostale Sabina i ova druga kaj nije HTM u pauzi prije reklama prikazan je insert gdje se prikazuju samo one dvije od početka emisije te samo one dvije kako stoje pred kamerama. Mislim tak nekaj zmontirati u 1,5 minute nakon kaj su izbacili Marinu... Nevjerojatno... RTL montažeru bi trebalo dati povišicu u najmanju ruku a režiseru otkaz... ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #174 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-05-08
Poruka: 44
![]() | Re: Hrvatski top model Citat:
![]() | |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Nepoznata Godina: 17
Poruka: 582
![]() | Re: Hrvatski top model koje iznenadenje - Sabina ![]()
__________________ ...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...kad muškarac stavi...svoju lokaciju...u zensku destinaciju... ...shvaćaš li objašnjenje?...ili želiš prezentaciju... |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-08
Poruka: 32
![]() | Re: Hrvatski top model JA SAM BILA UVJERENA DA ĆE POBJEDITI MARINA......ALI ŠTA DOBRA JE I SABINA..................... Koliko ti puta moram reći da ugasiš Caps Lock i pročitaj pravila foruma!!!!!! Zadnji Uredio daka : 21-06-08 u 14:50. |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Nepoznata Godina: 17
Poruka: 582
![]() | Re: Hrvatski top model koga briga ionak je zavrsilo
__________________ ...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...kad muškarac stavi...svoju lokaciju...u zensku destinaciju... ...shvaćaš li objašnjenje?...ili želiš prezentaciju... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...
ionak je zavrsilo