| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Meni se to ne da gledat...I ne slazem se s nekim njihovim odlukama-ukusom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model Meni se to ne da gledat...I ne slazem se s nekim njihovim odlukama-ukusom
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter | Re: Hrvatski top model Mišljenja sam da nijedna od onih cura nemože (i neće) biti neka buduća manekenka.. Nijedna nema ono nešto što je potrebno.. Nije stvar tu samo u ljepoti..ove koje su ostale su sve više manje lijepe...ali... Marina je slatka,ali joj se niš neda..i to će je koštat angažmana,ovi će ju prdnut van bez puno razmišljanja,Tatjana ili žiri će ju pitat dali ona misli da može postat top model a ona će "A neznan,možda da a bo a nja nja" i izbacit će ju..a i zubi ju malo zezaju.... Tea je još zaigrana i nije ona za top modela,da su je pozvali za 2-3 godine možda...ona bi se još igrala sa lutkama i to,ona je izgubljena u vremenu i prostoru jadna. E Andrea,na nju bi se posebno osvrnuo. E toj bi drage volje financirao kartu u jednom smjeru na Sibir. S kojom dozom prepotencije i bahatosti ta pristupa drugim curama i svim oko sebe to je nevjerojatno. Ma daljinskim ju nebi palio..a da ima neke predispozicije,i nema. Hoda kao da ima palicu u kralježnici,fura se na neki Angelina Jollie look a uspjeva joj-NE! A i osvrnite se na njenu čeljust i doljnje zube,ta bi pit bulla pregrizla bez večih problema. Sabinu poznam osobno i nebi se složio s vašim izjavama da je umišljena,nije vjerujte mi ona je takva i vani i ona je moj osobni favorit-ne zato jer je poznam nego je...a i aduti su na njezinoj strani. Valentina je simpatična,ali ne sviđa mi se neki njen karakter..sigurno je razmažena i doma ju tretiraju kao caricu,pa se sad baš ne snalazi unutra i kad god zaškripi ona poludi...a starog ne voli vidjet tko zna zašto? Na hodu bi trebala malo poradit,zasad hoda kao Silvester Stalone u najboljim danima... Tko je još ostao stvarno neznam? A da,ona Marija..e ta mi je u rangu s Andreom,možda ipak malo iznad nje. Uvlači se u guzicu samo tako,a kako tek ona priča?? Uh uh uh....ta nije hrvatski u školi učila,a i bog joj je podario usnice ubi bože... Inače,nema predispozicije modela..ružna je...ja neznam di vi tu vidite ljepote,šminka može svakog proljepšat...sjetite se je kad je tek stigla u show,onaj njen vampy look..a sad kao neka šminkerica..lol haha e....mali ali bitan detalj su njeni zubi,kao čađa iz nekog prastarog dizel motora....a i ne sviđa mi se njeno ulizivanje... Eto,nadam se da sam sve modele naveo. Ako sam koju zaboravio ta mi pak ili nije vrijedna spomena ili mi nije upala u oko.. Molio bi moderatore da mi ne brišu post,nikoga nisam htio uvrijediti..samo nemogu spavati pa sam se osvrnuo na budućnost naših top modela...(budućnost jea right.. )
__________________ Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka.. Zadnji Uredio Majkus : 07-05-08 u 06:58. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

freeeaky 

LjUbAv Je PoPuT kIšE,