| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; da sam ja u toj produkciji ja nebi radio castinge i birao ove babuskare...a-a...otisel bi fino na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hrvatski top model da sam ja u toj produkciji ja nebi radio castinge i birao ove babuskare...a-a...otisel bi fino na trg i vec u roku pola sata izabrao bi hrpu cura koje su boljeg izgleda, osobnosti i karaktera i ponasanja...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Hrvatski top model jaoooo ja to obožavam gledati.....voljela bi da valentina pobjedi,jako mi je lijepa i nije zločesta...baš se uživim i svaki put popizdim na teu,jao što mi ona nije sjela od prvog dana vikni najglasnije "želim biti top model" a ona ko nadosrana...i svaki put se nadam da će letit van a ono svaki put "dat ćemo ti još jednu šansu"...uglavnom,baš sam se uživila..hihi |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hrvatski top model svakome bi bilo pametnije obrazovat se...al eto...ambicije...dali osobne ili roditelja...ambicije su ambicije, a kad se skuzi da se nema predispozicija za te ambicije...eh...siroko im polje onda ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Hrvatski top model Baš mi je drago kaj su sinoć izbacili onu prepotentnu kuč** Andreju. Više niti sama nije znala kaj govori. Kod cura jedno, kod žirija drugo a ispred kamera treće. Stvarno mi je bilo dosta njezine troličnosti. Stalno su svađe počele od nje. Ona jedino kaj bi mogla raditi je hostesa, a i to... Kakav top model, di je ona do toga... P.s. Tea bu pobedila!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model Ja sam to jučer gledala i ostala šokirana njihovim NEznanjem engleskog
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:56.