| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Ja sam to jučer gledala i ostala šokirana njihovim NEznanjem engleskog Ja sam umirala od smijeha... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatski top model Citat:
![]() ![]() ako ona valentina ima 4 iz englezkog, ja bi trebala imati 55 a ne 5, 5 mi je premalo ![]() i meni je drago što je ispala andreja, bila mi je totalno antipatična, nije zgodna i svađala se i ogovarala sve od reda. ostale su još donekle ok, sviđaju mi se valentina i tea.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatski top model hebeš noge ako nema ničeg drugog ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #35 (permalink) | |
Andreja kaže "ja znam pričati engleski i neće biti problema" tek što su ušle ona pita njih "kako se kaže ..." kakve tuke ![]() ne zna ni osnovne stvari niti jedna. jedna kaže "I have only boys" ![]() ![]() ![]() pa to je užas na kvadrat, ma kakav kvadrat, neznanje bolje da zbrajamo na kilometre. jedino što su sposebne je hodati i praviti poze iako su i u tome loše i očajne.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() ja sam u 5. i 6. osnovne imala nastavnika koji je sjedio, pio kavu i čitao novine. par učenika i ja smo pokušavali nešto sami savladati, kad bi ga nešto pitali, rekao bi "nisam vam ja riječnik" , nisam imala pojma i imala sam 5. sada nam je došao mladi nastavnik, sve nam objašnjava i zabavlja se s nama, naučio nas je u tjedan dana više nego onaj u 2 godine. sad imam 5, ali zasluženo i sad stvarno znam što radim. pošto nismo engleski učili u nižim razredima, nego tek od 4. osnovne(a ni tad nismo imali nekog nastavnika) sad smo morali učiti sve što uče djeca, nedavno nas je učio brojeve do 20, za one koji ne znaju. i onda nek neko kaže da je to školstvo normalno ![]()
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model ja mislim da ne znaju engleski ni na razini sporazumjevanja......meni je to sramotno.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:08.