| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Hrvatski top model u Kultura i Zabava forumu; oni su obavili svoj posao i dokazali im da nemaju sve što im treba i da je život modela i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatski top model oni su obavili svoj posao i dokazali im da nemaju sve što im treba i da je život modela i manekena težak i pun odricanja, a ne onako kako su mislili. I sad su se obrukali u jeziku... mislim da bi kroz osnovnu i srednju školu ako su imale više od 3, trebale znati toliko da odg. na pitanja koja su ih pitali. na takva pitanja se može odg. u 2 godine učenja engleskog. stvarno smiješno, i pitanja uopće nisu bila teška
__________________ Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš! |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Hrvatski top model Citat:
a kad je ona počela cmizdrit,tea...joj što me iritira ta cura,a stalno je hvale kako napreduje,kako je sve bolja i bolja a kladim se da je neka druga rekla da se ne želi slikati sa zmijom da bi ju izbacili... | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatski top model Citat:
ali to nema nikakve veze, ja sam još mlađa od nje i nebi se bunila i odustajala od bilo kojeg zadatka. ispala bi samo zbog visine... išla sam sa 6. godina na manekenstvo i najteže što mi je bilo je okret. to je trebalo savladati, a ostalo je sve super bilo
__________________ Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš! | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
![]() ![]() gledala sam onu reklamu o EU kao najslabija karika pa ispituju sve o nogometu, i ide pitanje: "što je zajedničko manekenkama i nogometašima", cura kaže "noge", kaže daniela "ne, opća kultura" ![]()
__________________ Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš! | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,783
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model Citat:
Btw. ja imam 3, i kaj to znaci da ne znam engleski?
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
i oni od 2 znaju dovoljno da imaju 2, ali oni koji imaju više se ne bi trebali tako obrukati. i moj razred je niš koristi. kad bi stvarno gledali tko koliko zna, pola ih nebi prošlo ni 4. razred a kamoli imalo pozitivno iz engleskog. svejedno 4 učenika u mom razredu, zajedno samnom ima 5 iz engleskog ali zasluženo. 4 ima 1 ili 2 učenika, nekoliko ima 3 a ostali poklonjenu dvojku, neki su imali 1 na polugodištu... pa kakve veze, ali ako netko ima zasluženo barem 3 i uči engleski min. 2 godine morao bi znati odgovoriti na ta pitanja. ja sam engleski zaprave počela učiti tek ove godine i nije mi bio nikakav problem odg. i skužiti što su ih pitali. sve protekle godine nismo radili ništa i svi su imali pozitivno.
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,783
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model Pa, like, vise od tri je cetiri, jel? Vise od tri nije tri. Ma nije uopce to sad bitno, vec je stvar u osnovom znanju, koje vecina ljudi mjeri ocjenom.. I kaj, imam 3 iz engleskog, to znaci da ga ne znam? :/ Nemoj ovo shvatiti kao napad, vec trpanje ljudi u neke "koseve" i generaliziranje po ocjenama (kao i po bilo cemu) mi je oduvijek islo na zivce, pa kad sam procitala ovo, nekako mi je u krvi bilo da reagiram. But you get my point, right?
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
whatever, nisam nikoga imala namjeru uvrijediti niti ga napadati, samo sam realno iznijela svoje mišljenje koje ti nisi prihvatila onako kako sam ja rekla nego malo drugačije, onako kako si ti htjela... ali nećemo praviti svađu zbog stavova ili krivog tumačenja. vratimo se temi, predaleko smo otišli sada
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski top model ocjena nije baš dobro mjerilo znanja nekog jezika.....neki štreber može bubati gramatiku i textove pa imati 5, a u konverzaciji sa strancima da ne zna ni beknuti!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.