| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi HTV2 na computer? u Kultura i Zabava forumu; dobar dan svima , ni c ola s ( ) iz francuzke. ja sad tragim jedan link gdje mi mogao gledat HTV2 veceras , ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 8
![]() | HTV2 na computer? dobar dan svima , nicolas ( ) iz francuzke.ja sad tragim jedan link gdje mi mogao gledat HTV2 veceras , hrvatska igra u rokomet ![]() evo sad trazim na internet i stvarno nista novo , jer bi se to mogalo napraviti ![]() hvala svima |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: HTV2 na computer? kaj nemaš na satelitu? a ako nemaš onda odi ovdje pa bi trebalo biti MyP2P.eu :: Free Live Sports on your PC, Live Football, MLB, NBA, NHL and more...
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! Zadnji Uredio mab : 17-01-08 u 15:19. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: HTV2 na computer? Hey dobar dan MAB! kako ide? pa znadem da prije moji roditejli su gledali njemacke canal i od druge zemlje sa ovaj satelit sto imamo kuci. gledao sam na HRT web site et vidio sam de se treba placat 1000 kuna za godidu ? to nije problem i mogu dati 10 puta vise da mogao gledat HR chanel kuci!! same evo ja ne dobro razumjen sve na ovaj web site , sto ce trebat napraviti , koji satelit treba imat? i ako placam odma jel bi mogao gledat odma HR chanel ili trebao cekat da mi posalju karticu ? ako bi mogao mi objasniti ovo , bilo bi super! hvala tebi ![]() jel gledas i volis rukomet? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: HTV2 na computer? nisam te baš skoroz skužio ali pokušat ću objasnit![]() odeš na ovaj site koji sam ti gore stavio i na vrhu stranice gdje piše Software(tam klikneš) i skineš si Sopcast ili Mediaplayer i kad ih pokreneš vratiš se opet na onaj link i tam klikneš na Play, uglavnom ako ne ide onda pitaj ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HTV2 na computer? Za satelitsku moraš ili kupiti karticu koju stavljaš u satelitski reciver ili tražiti da ti ju pošalju poštom... uglavnom cijena je 1000kn i moraš čekati da ti dođe...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: HTV2 na computer? trebaš imat digitalni reciver i nabavit ovu karticu od HRT-a i stavit ju u reciver, a kako se nabavlja ta kartica iz inozemstva to neznam, trebalo bi negdje pročitat edit: kolega me preduhitrio ![]() ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: HTV2 na computer? hvala vama! za euro 2008 rukomet moracu gledat sa streaming ; ali bolje od nista ![]() kad idem u hrvatsku sama za ljeto , oni ce morati meni poslat karticu! Treba jedan dobar satelitski reciver ili jedan obicni dostaje? Zadnji Uredio nicoco : 17-01-08 u 16:36. |
| | |
![]() |
| Tagovi: important my friends |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.

) iz francuzke.

ali pokušat ću objasnit