| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Jel gledate uopće šta televiziju u Kultura i Zabava forumu; evo ja fakat u zadnje vrijeme baš ništa ne gledam, jedino kasnije oko 2 ili 3 kad nemrem zaspati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Jel gledate uopće šta televiziju evo ja fakat u zadnje vrijeme baš ništa ne gledam, jedino kasnije oko 2 ili 3 kad nemrem zaspati odem gledati telku, ako nema niš na telki pustim si film, uopće mi telka više nije zanimacija ko prije da kad legnem u krevet da cijeli dan gledam |
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: Jel gledate uopće šta televiziju interesantno da sam to baš i ja nekidan primjetio da totalno negledam tv, imam tv karticu u kompu i skoro uvijek radi winamp a ne tv, tv sam imao prije u sobi ali je on radio stalno, kako sam nabavio monitor od 22" izbacio tv iz sobe i stavio tv karticu sve manje i manje, a u zadnje vrijeme, totalno malo ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Slabije...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Ja isto jako slabo gledam, i kad hocu i odlucim pogledat neki film obavezno iskrsne nesto da ne mogu gledat, ili ovi moji doma podivljaju
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Jako slabo, obično vikendom kad mi je jako dosadno. Osim F1, to obavezno gledam.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje televizije, televizija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.