| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Jel gledate uopće šta televiziju u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: mama slabo slabo...vecinom utakmice i to samo zato sto moram a baš ti je zabavno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| next best thing | Re: Jel gledate uopće šta televiziju a baš ti je zabavno ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Ma jako slabo, ako dnevno pogledam 1h u vrh glave... nema ništa toliko zanimljivoga, sport jedino kad je nešto važnije i to je to !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-07-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 85
![]() | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Je i ja sam to primjetio, nikada više novaca nije se doslovno bacalo na program a program je doslovno katastrofa. Najbolje su prošli tipovi kao Zuhra koji su deset godina tavorili na otv-u a sad su vrh programa. Ono što rade nije ništa drugačije nego Sedma noć, isti gosti iste spike. A da o serijama ne pričam, žalosno ali istinito Biba je jedino što povremeno mogu gledati i to zato što je ona upečatljiv lik, spojila se uloga sa glumicom. Dobro ajde i Jelena Veljača je tu ali kod nje neznaš gdje prestaje gluma? a gdje počinje osoba.
__________________ tako je govorio crazyivan |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Prije sam puno gledao tv al sad veći dio slobodnog vremena provodim za kompom... Jedino što znam pogledat na tv je sport i dokumentarce na discovery, animal planet ili nacional geographic channelu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Purger | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Pogledam koju tekmu a ostatak slobodnog vremena sam ovdje !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Jel gledate uopće šta televiziju ima perida kad relativno dosta gledam tv, a ima kad skoro ništ... kako mi dođe
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #17 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel gledate uopće šta televiziju nula bodova! komp me previše okupira, a nije da nešto propuštam na TV-u. pogledam 'nedjeljom u 2' ako sam pri sebi u to vrijeme..
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Jel gledate uopće šta televiziju Nedjelja u 20:00=CSI Ponedjeljak u 20:00= CSI Srijeda: 20:00= kosti i nakon toga nestali(il kak se već zove) I to je to što se tiče mog gledanja tv-a, a i ovo je upitno, ako radim popodne, ostaje samo nedjelja. A sad nam još poskupili pretplatu, pitam se samo zašto???
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje televizije, televizija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.