Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)?

Raspravljate o temi Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jebote, ženska (novinarka) otišla kod tipa kojeg zna iz haka i lik joj je pokvario namjerno samo neku sitnicu na ...

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)?

Jebote, ženska (novinarka) otišla kod tipa kojeg zna iz haka i lik joj je pokvario namjerno samo neku sitnicu na autu (da bi mogli kasnije provjeravati kod automehaničara) i sad ona išla okolo po Zagrebu kod dosta mehaničara da provjeri njihovo poštenje. I sve su to snimali. (izjave mehaničara i sve to)

Kad ono , pola njih joj nabrojilo par kvarova koji uopće nisu postojali i cijene popravaka su se kretale od 500 do 1000 kn za kvar koji je trebao koštat samo oko 50 kn za ruke.

Doduše, bilo je i par poštenih automehaničara, ali stvarno dosta onih koji su izmišljali kvarove kojih uopće nije ni bilo.

A ovaj jedan joj je čak i pokvario bravu na autu, pa za par km nije mogla upalit auto.

Ovo stvarno treba pazit kod koga ideš mijenjat i najobičniji filtar da ti nebi usput namjerno nešto sjebao pa da moraš opet doć

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Re: Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)?

Tak je meni dijagnosticirao računalom na auto kvarove na motoru i ja pitam koliko će izaći popravak i veli frajer ako ti kažem dio po dio oko 4000 kn, al ja ću to popravljati, pa možda jedno uzrokuje drugo, pa ispadne jeftinije... bla bla... na kraju kod mehaničara od povjerenja platio 100 kn čišćenje usisnika hladnog paljenja.
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,908
    Liked
    400 times

Gledao sam, ništa novo

Kud nisam išao u mehaničare
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Radost Europe Avatar od korisnika Lovel
    Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

i ja
    ili za nekog šefića u t-com
    Show love with no remorse

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Daš auto mehaničaru, on ti ga vrati još goreg nego što je bio.........

I još ti naplati za to.......

A ni limari ili autoelektričari nisu drugačiji.......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Radost Europe Avatar od korisnika Lovel
    Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

nadri"majstori" općenito kojeg god profila hoćeš
    90 % bože sačuvaj
    Show love with no remorse

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Citat Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
    A ovaj jedan joj je čak i pokvario bravu na autu, pa za par km nije mogla upalit auto.
    vidio sam to. i onda se ekipa jos ide svađat "ma to je bilo 100%..."
    ko nije moze to pogledat na Dnevnik.hr

Lajkaj nas na Facebooku