| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? u Kultura i Zabava forumu; Jebote, ženska (novinarka) otišla kod tipa kojeg zna iz haka i lik joj je pokvario namjerno samo neku sitnicu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? Jebote, ženska (novinarka) otišla kod tipa kojeg zna iz haka i lik joj je pokvario namjerno samo neku sitnicu na autu (da bi mogli kasnije provjeravati kod automehaničara) i sad ona išla okolo po Zagrebu kod dosta mehaničara da provjeri njihovo poštenje. I sve su to snimali. (izjave mehaničara i sve to) Kad ono , pola njih joj nabrojilo par kvarova koji uopće nisu postojali i cijene popravaka su se kretale od 500 do 1000 kn za kvar koji je trebao koštat samo oko 50 kn za ruke. ![]() Doduše, bilo je i par poštenih automehaničara, ali stvarno dosta onih koji su izmišljali kvarove kojih uopće nije ni bilo. A ovaj jedan joj je čak i pokvario bravu na autu, pa za par km nije mogla upalit auto. Ovo stvarno treba pazit kod koga ideš mijenjat i najobičniji filtar da ti nebi usput namjerno nešto sjebao pa da moraš opet doć ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? Tak je meni dijagnosticirao računalom na auto kvarove na motoru i ja pitam koliko će izaći popravak i veli frajer ako ti kažem dio po dio oko 4000 kn, al ja ću to popravljati, pa možda jedno uzrokuje drugo, pa ispadne jeftinije... bla bla... na kraju kod mehaničara od povjerenja platio 100 kn čišćenje usisnika hladnog paljenja.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? Gledao sam, ništa novo Kud nisam išao u mehaničare ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? Daš auto mehaničaru, on ti ga vrati još goreg nego što je bio......... I još ti naplati za to....... A ni limari ili autoelektričari nisu drugačiji.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? Citat:
vidio sam to. i onda se ekipa jos ide svađat "ma to je bilo 100%..."ko nije moze to pogledat na Dnevnik.hr ![]()
__________________ A.C.A.B. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:50.

vidio sam to. i onda se ekipa jos ide svađat "ma to je bilo 100%..."