| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Jesu li Vijesti stvarno Vijesti,ili su samo pogled urednika na događaje dana? u Kultura i Zabava forumu; šta mislite o Vjestima i Dnevnicima po našim televizijama?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 246
![]() ![]() | Re: Jesu li Vijesti stvarno Vijesti,ili su samo pogled urednika na događaje dana? Objektivno novinarstvo postoji isto ko šta postoji koristan forum. U blijedim tragovima. Kume to je sve reklama, šta ti je.
__________________ .keskin. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | to o novinarstvu je baš tako kako ti kašeš "keskin".Ma ovu temu sam stavio zato što mi je već dosta glupih komentara uz razne događaje.Ispada da mi gledatelji nemamo ništau glavi pa nam koje kakvi novinari moraju objasniti svaki događaj koji se dogodi,nedaj bože da bi mi mogli sami doći do nekih zaključaka iz same vijesti.
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-08
Poruka: 14
![]() | Re: Jesu li Vijesti stvarno Vijesti,ili su samo pogled urednika na događaje dana? naravno da postoje odredjene razlike izmedju dnevnika htv-a i vijesti rtl-a, prvi je puno profesionalnije odradjen. plus, vijesti komercijalnih tv postaja su uglavnom crna kronika te showbiz, dok je malo pravih tema, pogotovo istrazivackih. ali daleko je sve to jos od dobrog i kvalitetnog jer milijun puta se skuzi prekriveno oglasavanje ili banalni propusti koje si novinari,a pogotovo javna televizija ne bi smjela dopustiti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: razmis ljanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

.keskin.