Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Jezikova juha u Kultura i Zabava forumu; Četvrtkom u 20:00 sati na RTL- u. Jeste gledali? Što kažete? Meni se sviđa emisija, ali me zapanjila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-09, 12:22   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 2
Poruka: 5,111
tendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjeti
Jezikova juha

Četvrtkom u 20:00 sati na RTL- u. Jeste gledali? Što kažete?

Meni se sviđa emisija, ali me zapanjila bahatost kuhara koje se u restoranu kritiziralo. Mada ja, iskreno, isto ne znam kako bih reagirala da mi netko počne pljuvati po svemu što radim.

Mislite li da se restoran nakon posjeta tog kuhara zbilja popravi ili samo za emisiju sve bude super, a onda opet po starom?
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 12:32   #2 (permalink)
phase shifted

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 4
Poruka: 7,314
pharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnostpharaoh ima blistavu budućnost
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Jezikova juha

dobar je francuz, simpatičan mu je hrvatski, i ispravan je čovjek, mislim da mu budu prisjeli lijeni hrvati
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 12:36   #3 (permalink)
Akademik Foruma

tendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjeti

On očekuje visoke gastronomske standarde, a čini mi se da većina kuhara kod nas po ovim malim resstorančićima ili s njima baš nije upoznata, ili im jednostavno nije stalo.
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 12:57   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 31
Poruka: 22,001
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

lik je iritantan do bola, vjerovatno pola za potrebe emisije

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 13:27   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Meni nije. Što ti je kod njega iritantno, daidza?
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 13:53   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 738
Petras ima ono neštoPetras ima ono neštoPetras ima ono neštoPetras ima ono neštoPetras ima ono neštoPetras ima ono nešto

Taj rtl i vise te njihove kulinarske emisije.....popunjavaju program smecem........prvo imas onih 5 debosa kaj kuhaju jedni za druge ,onda poslije imas novih 5 debosa koji kuhajuu restoranu i onda ovaj lapan koji ne zna dvije reč. hrv slozit...pa daj molim te....jos mi samo fali da u ponoc stave neko kuhanje da ne daj boze da i tad ogladnim

Mala ,grda si ko porez
Petras je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 13:57   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Lik super govori hrvatski, ne znam u čemu je problem.
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 13:58   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 31
Poruka: 22,001
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ma govori, samo da zna reći r

ali dobro, nije on kriv

ma meni je nekako naporan, sav se uzjebao oko ničeg

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-09, 14:05   #9 (permalink)
Akademik Foruma

To ti misliš. Ali ok, to je tvoje mišljenje. Ja mislim da ima svako pravo tražiti neke stvari koje traži, ali što se gastronomije tiče, ja te standarde smatram opravdanima, dok većina ljudi ne.
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-09, 21:16   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-08-07
Godina: 23
Poruka: 2,709
Radanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masiRadanus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Radanus

Gledo sam jucer i po meni je najbolja od tih RTL/Nova TV kulinarskih emisija.

Nije sad bas neki moj đir emislije al zanimljiva je
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114