Otvorim temu i čitam prve postova, onako sav u čudu o čemu vi
Kad naletim, budem pogledo.
Raspravljate o temi Jezikova juha u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Gledala sam silom prilike, inače izbjegavam tv, naročito rtl. Meni u cijeloj toj priči nije jasno kako je onako bahat ...
Ostala sam zatecena ponasanjem glavnog kuhara. Kada bi se svi radnici ponasali kao taj lik, gdje bi na kraj bio?
Ma to je sve namjesteno 1000 %......kakave su to gluparije da se onakav kuhar moze razgovarati sa sefom ili da kao u najbitnijem trenutku ih napusti kuhar...daj nemoj me nasmijavat ....jbt ko u filmu
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
definitivno namješteno! Mislim prije prvog bloka reklama svi se mrze, nakon drugog bloka reklama malo se strasti stišaju, nakon trećeg bloka reklama i ujedno zadnjih - happy end. Svi oni koji se mrze kod prvog bloka reklama sada se vole, restoran je procvao, prava američka sapunica
namještaljka velika ko kuća Billa Gatesa
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
da, mogli su bar malo promijeniti priču
Nikako da ulovim tu emisiju, jel ima uopce neka repriza?![]()