Kad mi ovaj Štefan Gnocchi počne pričat već vidim da je namješteno...interesantno je kako kad uđe u restoran odmah se nešto desi...il je nešto prljavo il nema konobara hahahaha kako loše snimljeno...i naravno barem jedna osoba je bahata
![]()
Raspravljate o temi Jezikova juha u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: Mojre jel ima uopce neka repriza? nedjeljom...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Kad mi ovaj Štefan Gnocchi počne pričat već vidim da je namješteno...interesantno je kako kad uđe u restoran odmah se nešto desi...il je nešto prljavo il nema konobara hahahaha kako loše snimljeno...i naravno barem jedna osoba je bahata
![]()
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
...pa zar to nije realnost većine naših restorana tog ranga![]()
...čak i u "jebenijim" restoranima se zna dogoditi, a kamoli u restoranima iz te emisije... snimali su u Pomodoru??? ... to je u mom kvartu... pa rađe bi jeo u MC Donaldsu nego u Pomodoru... Zvijeza Kamanjo???... znam da taj vlasnik ima još jedan restoran (mislim da se zove Goričanka - čak imaju i zgodnu terasu po ljeti... sve onako u bijelom, ali hrana ništa posebno) i uopće nije žena vlasnik... u ovom prvom toliko smrdi da smo frend i ja ušli i izašli (okej terasa je ne loša)... Vuglec??? pa to je rupčaga na kvadrat koja živi od stare slave... prošli četvrtak nisam gledao, a moram i prizati da nikada nisam bio restoranu Sempre... tako da ne znam, ali ove koje sam naveo su smješni restorani...
...inaće vjerujem da je emisija prilagođena za naše tržište, jer znam da u orginalu Ramsay's Kitchen Nightmares je sve puno nabrijane... više psovanja, vrijeđanja, omalovažavanja itd....
...btw "francuzić" zna biti zabavan i smješan, ali na duže staze postane naporan...
NE DAM MAMIĆA NITI ZA ABRAMOVIĆA
namješteno je 100% i glume... od frendice poznanik konobar je bio u tom showu i rekla je da nema šanse da bi se on tako svađao i glumio neznam šta da mu nisu platili![]()
freedom of speech is wonderful - right up there with the freedom not to listen
Prve dve epizode su mi još i bile zanimljive, sad mi je jadno.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Uff kako me nervira.Svima nareduje i nesto *sere* kao da je centar svijeta .Ali mislim da u tom restoranu bude vise prometa neko ikad![]()
Sadaa znam da te trebam, Sadaa Znnam da te woLimm !! ♥ ♥
On samo postavlja visoke standarde, a to što nitko nema pojma o gastronomiji u ugostiteljstvu je druga priča...
Čini se da bi svi voljeli jesti hranu napravljenu u prljavim kuhinjama, bezukusnu i bljutavu.
U nekim restoranima se vide žohari jel i to namješteno a u nekima se vidi đumbus koji nije godinama čišćen. I to u kuhinji koja bi trebala biti čista kao suza.